Extended DISC Certificering (Basic)

Certificeringen i Extended DISC Basic er til dig, som ønsker et anvendeligt HR-værktøj, der på 2 dages træning eller 5 x 2 timers online DISC certificering giver dig en øget forståelse for andre mennesker og en bedre ressourceanvendelse i organisationen. Formålet er at styrke din egen og din organisations HR-kompetencer gennem tolkning af personanalyser, adfærdstræk fra de enkelte adfærdsstile i DISC, samt hvordan der kommunikeres mest effektivt til dem.

Med vores DISC certificering vil du således blive trænet i fortolkning af de forskellige DISC persontyper, personernes drivkraft og adfærdstræk, samt hvordan der kommunikeres bedst til de forskellige persontyper. I DISC certificeringen vil vi desuden have fokus på de forskellige persontypers energiforbrug og følelse af pres samt de gode spørgsmål til personen på baggrund af personens naturlige og bevidste adfærd.

Ved DISC certificeringen vil der blive taget individuelt højde for, hvilke kommende anvendelsesområder du ønsker at benytte DISC på. Der bliver desuden givet personlig feedback på egen DISC analyse, hvilket kan være med til at give dig øget selvindsigt og større forståelse for de forskellige persontyper i DISC.

Som certificeret bruger af Extended DISC Basic får du adgang til 85 forskellige rapporter som du frit kan vælge mellem.

 

Hvad er DISC og Extended DISC certificering

DISC er et værktøj til udarbejdelse af personprofiler og analysering af forskellige persontypers adfærdsstil. DISC giver indsigt i og større forståelse for personers bevidste og ubevidste adfærd i forskellige situationer, deres styrker, samt hvad der motiverer, presser og stresser dem.

Extended DISC er dermed et værktøj, du kan bruge til at udvikle din organisations trivsel og motivation via større indsigt i din egen og dine medarbejderes adfærd. Værktøjet kan ydermere anvendes i rekrutteringsprocessen, så den rette medarbejder udvælges og chancen for fejlansættelse mindskes.

Med en DISC certificering får du overblik over både den naturlige og tilpassede adfærd hos de forskellige persontyper i DISC i bestemte situationer. Derudover får du større selvindsigt i din egen persontype samt en øget forståelse for andre mennesker. Du lærer at fortolke og give tilbagemeldinger på Extended DISC profilen til den analyserede person og genkende de adfærdstræk, der kendetegner de enkelte adfærdsstile. Dette kan blandt andet bruges til at effektivisere rekrutteringen, målrette kommunikationen internt i organisationen og forbedre ressourceanvendelsen.

Hvad kan en DISC certificering anvendes til

DISC er et populært og effektivt redskab, som bruges af mange virksomheder og organisationer til at skabe en større forståelse for andre mennesker og til at styrke arbejdspladsen ved at forbedre og udvikle kommunikationen, trivslen og motivationen hos medarbejderne.

Extended DISC certificering (basic) kan derfor også anvendes på en lang række af forskellige områder som f.eks.:

 • Medarbejderudvikling
 • Rekruttering
 • Lederudvikling
 • Salgstræning
 • Kundeservicetræning
 • Konflikthåndtering
 • Coaching
 • Organisationsudvikling
 • Træning i kommunikation og forståelse af mennesker
 • Kundeanalyser
 • Jobanalyser

Vil du gerne se, hvordan en Extended DISC rapport kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:


  Du kan altid afmelde dig igen


  Forløbet ved en DISC certificering

  Extended DISC Basic anvendes både af ledere, interne HR-medarbejdere og eksterne konsulenter. Vores fleksible rapportmuligheder gør det muligt at trække lige præcis den rapport, der passer til dine behov. På den måde kan du være sikker på, at DISC rapporten passer til de anvendelsesområder, som du ønsker at benytte DISC på.

  Ved DISC certificeringen er der stort fokus på, at alle føler sig velkomne, og er klar til at byde ind med relevante erfaringer og uddybende spørgsmål. Derfor er vores hold også på maximalt 8 personer for at bibeholde nærværet og kontakten, så alle får chancen for at blive hørt.

  Udover certificering i Extended DISC basic tilbyder vi også certificering i Extended DISC Advanced, Extended DISC Team og Extended DISC Advanced Team.

  Forløbet med en DISC certificering (Basic) består af 3 steps:

  Step 1: E-learningskursus

  E-learningskurset består af 3 moduler + 1 test. Modulerne er inddelt i lektioner med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på, så mange gange du har lyst.

  Step 2: Personanalyse

  Inden DISC certificeringsdagene skal du selv udfylde samt have tre ”kaniner” til at udfylde en personanalyse. Analyserne vil blive brugt praktisk i en række forskellige sammenhænge – blandt andet rekruttering, tilbagemelding og udvikling.

  Step 3: Certificeringsdagene

  På DISC certificeringsdagene vil der være fokus på teorien bag Extended DISC, som gør dig i stand til at tolke personanalyser og give tilbagemeldinger til den analyserede person. Certificeringsdagene slutter med en tilbagemelding, som du skal gennemføre med tilfredsstillende resultat jf. vores etiske regler.

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.