Mini Extended DISC personprofil og personanalyse

Hos HR Solutions er vi specialister i personanalyser, og tilbyder både udarbejdelse af personanalyser for virksomheder og organisationer samt certificering i Extended DISC til både ledere, HR-medarbejdere og konsulenter. For at give dig mulighed for at få et indblik i, hvad en personanalyse er og kan, har vi lavet en mindre udgave af vores personanalyser.

Mini Extended DISC personprofil er en 4 siders udgave af vores DISC analyse, og giver dig et godt overblik over de fire forskellige adfærdsstile i en DISC personanalyse. En Mini DISC personprofil er således en forkortet udgave af personanalysen, som giver dig indsigt i følgende områder:

 • Personens naturlige adfærd
 • Personens styrker
 • Personens motivationsområder

I Mini DISC personprofilen får du både en beskrivelse af personens naturlige adfærd, styrker og motivationsområder samt en grafisk illustration af personens naturlige adfærd.

Hvad er en personanalyse

En personanalyse er et analyseværktøj på FinxS platformen, der giver indsigt i personers adfærdsstil, styrker og drivkraft. En personanalyse kan både bruges til at skabe en øget forståelse for andre personers adfærd og motivationsområder, men kan også bruges til at give en øget selvindsigt i ens egen adfærd og motivation. Dette kan blandt andet være gavnligt i forhold til at blive bedre til at håndtere stressede og pressede situationer. En DISC personprofil er dermed både anvendelig for virksomheden såvel som for den enkelte person.

Den personanalyse vi benytter hos HR Solutions bygger på Extended DISC® Behavioural Profiling, som er baseret på Dr. Carl Gustav Jungs adfærdsmæssige teorier, der har været brugt i mere end 80 år. I modsætning til andre typer DISC personprofiler, hvor der lægges vægt på en persons bevidste adfærd i en specifik rolle, kortlægger en Extended DISC personanalyse en persons naturlige adfærd i forskellige situationer. Dette er med til at give et mere nuanceret billede af den analyserede person.

Personanalysen bliver ofte også kaldet en DISC analyse eller DISC profil. Her repræsenterer bogstaverne i DISC de fire forskellige persontyper og adfærdsstile, som personanalysen består af. Disse er: Dominance, Influence, Stability og Compleance.

Vil du gerne se, hvordan en Mini Extended DISC® personprofil kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:

  Hvad kan en DISC personprofil anvendes til

  En DISC personprofil fortæller som nævnt noget om en persons adfærdsstil, motivation og styrker, og er derfor et godt værktøj til at opnå en større indsigt i medarbejderes og jobkandidaters motivation og adfærd. Personanalysen anvendes derfor også ofte af virksomheder og organisationer i forbindelse med rekrutteringsprocessen eller til at sammensætte stærkt faglige og effektive teams.

  Du kan anvende mini DISC personprofilen indenfor eksempelvis følgende områder:

  • Screening i rekrutteringssituationer
  • Teamsammensætning
  • Teamudvikling

  Extended mini DISC personprofilen byder på 4 siders rapport, og er derfor særlig ideel, når du har behov for færre informationer i personanalysen, end du får ved en større rapport. Afrapporteringen ved en mini DISC personprofil kan ligesom vores større personanalyser skræddersys, så den fokuserer på enkelte faktorer i forhold til medarbejderens eller jobkandidatens rolle. Dette gør det muligt for dig at få en rapport, der lever op til dine specifikke behov. Mini DISC personanalysen understøtter 52 forskellige sprog.

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.