Survey

Online undersøgelser indenfor bl.a. arbejdspladsvurdering (APV), trivselsanalyse, medarbejdertilfredshed mm.

 Survey er til de større undersøgelser, hvor det er vigtigt at få belyst eventuelle indsats- og fokusområder i organisationen. Survey præsenterer testresultaterne på en nem og overskuelig måde, så I nemt kan finde frem til de områder, hvor det er vigtigt at sætte ind.

Det er essentielt at få belyst indsatsområder for at højne trivsel og motivation i dagligdagen. Disse er hjørnestenen for succes og produktivitet hos en medarbejder, i et team eller i hele organisationen.

Vi udarbejder APV og undersøgelser til disse områder

 • Apv til lager og produktion
 • Apv til kontor og funktionærområde
 • Trivsels målinger til både specialist, funktionær og timelønnede

Du kan frit vælge mellem en standard spørgeramme eller vi kan skræddersy spørgerammen til jeres organisation.

 

Vi gennemfører afdækning af behov, opsætning af spørgeramme, gennemførelse af test af spørgeramme, gennemførelse af undersøgelse, udtræk i afdelinger, områder efter ønske og med evt. den grafik i skulle ønske

Vi kan gennemføre både trivselsundersøgelser og arbejdspladsvurderingerne både på dansk og multisprog.

 

Vi er kendt for at have konkurrencedygtige priser som gør det attraktivt at delegere opgaven – kontakt os for et tilbud på 70 26 32 25.

 

 

Klik

Det får du med surveys

Få en nem og tidsbesparende måde at gennemføre den lovpligtige APV på. Medarbejderne udfylder spørgerammen online, og du modtager resultatet i en overskuelig præsentation.

Lav en undersøgelse af tilfredsheden med leverandørsamarbejdet, for at få belyst eventuelle forbedrings- og udvikingsområder.

Vurder tilfredsheden blandt medarbejderne og få serveret de fokusområder som bør sættes ind på. Der kan opstilles op til 225 spørgsmål fordelt i 15 grupper – alt foregår online.

Visualisering af de største forbedringsmuligheder til at øge tilfredsheden hos kunderne. Få en afdækning af kunderne / brugernes opfattelse af din kommunikation, service eller produkterne.

En effektiv online analyse, som belyser hvilke indsatsområder der giver en positiv effekt på din virksomhed. Trivsel på arbejdspladsen er fundamentet for udvikling og performance hos medarbejderne.

Vores surveys er fleksible og kan tilpasses til alle fokusområder. Lav isolerede undersøgelser på f.eks. ledelse, motivation, sikkerhed i produktionen, ergonomi og mange flere – det er helt op til jer.

Vil du gerne se, hvordan en survey/APV-rapport kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:

  Anvendelse af surveys 

  Det er muligt at differentiere dine spørgsmål på afdelings og teamniveau, så de kun får spørgsmål, som er relevante i forhold til den givne medarbejder.

  Du kan dermed gruppere dine indsatsområder efter f.eks. ”sikkerhed i produktionen”, ”motivation på arbejdspladsen”, ”Ledelse” osv. for

  For at belemre respondenterne mindst muligt i en travl hverdag, har vi prioriteret enkelthed, samt hurtig og nem udfyldelse af spørgerammen. Alt foregår online, hvor der kan logges på uanset hvilken enhed det måtte foretrækkes.

  Følg op på indsatsområderne

  For at sikre at implementeringer og tiltag på indsatsområder har den ønskede effekt, anbefaler vi at lave løbende opfølgning.

  Derfor har vi udviklet HRM-Nordic Puls, som sikrer at fingeren holdes på pulsen, og foretager løbende opfølgning på udvalgte KPI’er og fokusområder.

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.