Situationsbestemt ledelse® Uddannelsen

Situationsbestemt Ledelse er blandt verdens mest anerkendte ledelsesværktøjer, som hver dag hjælper ledere til at målrette sin ledelsesstil til modtagerens kompetenceniveau og den givne situation.

Situationsbestemt Ledelse er grundlagt Dr. Paul Hersey, og praktiseres hver dag af succesfulde coaches og konsulenter, heriblandt Marshall Goldsmith.

Ønsker du at blive uddannet i et af verdens mest anerkendte ledelsesværktøjer? Med Situationsbestemt Ledelse får du en uddannelse som sætter fokus på at tilpasse din ledelsesstil i forhold modtagerens kompetenceniveau og den givne situation.

Grundlæggeren af Situationsbestemt Ledelse Dr. Paul Hersey beskrev altid ledelse som ”ethvert forsøg på at influere andre”. Så hver gang der ønskes at influere et andet menneske er det essentielt at overlevering af budskabet er tilpasset til opgaven og modtageren.

Uddannelsesmuligheder

Som noget helt nyt tilbyder vi flere måder at blive uddannet i Situationsbestemt Ledelse på. Det er op til dig, hvilket forløb du ønsker at gennemgå.

Uddannelsens udbytte

Uanset hvilken variation, du vælger, vil du udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer, få fastlagt dine kompetenceniveauer i forhold til modellen og opnå en større forståelse for egne styrker og udviklingsområder i forhold til påvirkningsstilene.

Ydermere klarlægger det medarbejdernes konkrete udviklingsområder, der opnås et bedre match mellem medarbejdernes kompetenceniveau og ledernes daglige ledelse samt som et effektivt værktøj i forbindelse med oplæring og udvikling af medarbejderne.

Dette kan frigive flere ressourcer til at arbejde med de langsigtede målsætninger for virksomheden og dermed skabe en højere effektivitet.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.