Hos HR Solutions er vi blandt andet specialister indenfor DISC profiler og personanalyser. Vi har gennem mange år tilbudt arbejdet med adfærd og udarbejdelse af personanalyser samt certificeringskurser i Extended DISC. Fælles for disse er, at der kan udarbejdes en udførlig rapport over resultaterne.

Resultaterne fra en DISC analyse fortæller om en persons adfærd, motivation, kommunikation og teamwork. Derfor anvendes disse DISC analyser ofte som en del af rekrutteringsprocessen, eller når der skal sammensættes teams i virksomheden.

Hvad kan jeg med en Mini DISC Profil?

Som noget nyt har vi introduceret en Mini DISC profil. Det er, som navnet antyder, en mindre udgave af vores DISC analyser. Vores mini DISC profil repræsenterer stadig de fire adfærdsstile, som bogstaverne i DISC repræsenterer:

  • Dominans
  • Influerende
  • Stabilitet
  • Control / Compliance

En mini DISC profil er altså en forkortet udgave af vores DISC profiler – med vores mini DISC profil får du nemlig en 4 siders udgave af analysen. Derfor er analysen naturligvis heller ikke lige så uddybende og fyldestgørende som en komplet DISC analyse ville være. Dog giver mini DISC profilen dig et godt overblik inden for de fire adfærdsstile.

Med mini DISC profilen får du indsigt i personens:

  • Naturlige adfærd
  • Styrker
  • Motivationsområder

Hvorfor få lavet en DISC profil?

En DISC analyse eller en DISC profil er et effektivt redskab i forbindelse med kommunikation og forståelse for en persons adfærd. Derudover giver det personen en øget selvindsigt, og på baggrund af dette kan personen blive bedre rustet til at håndtere konflikter, samarbejde i teams, kommunikere med andre.

En DISC profil er altså brugbar både for den enkelte person, men også for virksomheden. Personen selv får øget selvindsigt, og kan blive bedre rustet til at håndtere pressede eller stressede situationer. Omvendt kan virksomhederne bruge personprofilen til at sammensætte effektive teams, finde den rette kandidat til en stilling samt generel medarbejderudvikling.

Se hvad DISC profilen indeholder

Ud over, at vi har introduceret vores mini DISC profil, giver vi dig nu også mulighed for at se, hvad denne type personprofil indeholder. Du kan bestille en demo af vores mini DISC profil, så du kan se, hvad du kan forvente af denne personprofiltest. Denne demo af DISC profilen er selvfølgelig helt gratis for dig at modtage.

Forskellige typer DISC profiler

Der findes forskellige typer DISC analyser og DISC profiler. Hos HR Solutions har vi specialiseret os i Extended DISC – og det er der en god grund til.

Hvor andre typer DISC profiler kortlægger en persons adfærd i en bestemt rolle, dækker Extended DISC over en persons naturlige adfærd. Derfor får man et mere nuanceret og komplet billede af en person gennem en Extended DISC personprofil.

Med en Extended DISC analyse kan afrapporteringen desuden også skræddersys til at fokusere på de mest relevante faktorer i forhold til personens rolle eller jobbeskrivelse.

Vil du gerne høre mere om vores (mini) DISC profiler, så kontakt os på telefon 70 26 32 25 eller send en mail til info@hrsolutions.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder.

Og husk også at du kan bestille en demo af vores mini DISC profil på denne side.