Hvor mange af dine sælger har den naturlige SULT for at gøre det bedre end i sidste uge?

Hvor stor er undskyldningsindekset for dine sælgere?

Den nye Salgs Kompetence Assessement giver dig svarerne!

Kend sælgernes salgskompetencer

I Salgs Kompetence Assessement ser vi sælgerens mindset samt sælgerens kompetence indenfor salg.

Udover sælgerens naturlige mindset i forhold til salg, måler vi også i kompetencen sælgerens motivation, erfaring og lyst til at gennemføre det måske nødvendige.

Vi måler på 18 unikke salgskompetencer som giver dig som salgsleder/chef/direktør en unik mulighed for at få et anderledes overblik over dit salgsteam.

Vi tager udgangspunkt i det marked som I sælger i – herunder hensyn til produktet i forhold til kunden – er det et latent eller udtrykt behov som kunden har – hvordan er jeres salgscyklus og hvordan er den efterfølgende relation til kunden efter et 1. salg.

Styrk sælgernes kompetencer

Med udgangspunkt i netop jeres produkt og jeres marked – er vi i stand til at diagnosticerer hvilke styrker som jeres sælgere har behov for.

Med målingen på sælgerens naturlige mindset og det personen gør – kan vi finde de områder, hvor sælgeren har udviklings potentiale – og udarbejde en plan for dette.

Vi kan også se de områder, hvor personen ikke ud fra mindset har et stort udviklingspotentiale – og derfor måske ikke anvende tid og ressourcer på dette.

Hør mere om Salgs Kompetence Assessement til rekruttering og udvikling af sælgere – og som salgschefen få indsigt og måske klare forklaringer på, hvad årsagen til at dine sælgere måske enten performer i salget eller de mangler lidt i at nå målet.

Hvis dine sælgere springer mere over end gennemsnittet er deres undskyldnings indeks over 35 – hvad er din salgsstyrke på?

Kontakt os allerede i dag på 70 26 32 25 eller læs mere her.