Interview med Kristine Bach Feldt Mie Vestervang-Høgh fra Danish Agro 

“Man kan hele tiden grave et spadestik dybere”

danish agro

Mie Vestervang- Høgh er HR Manager hos Danish Agro, og er bruger af Real Time Measure ”RTM” Feedback Version. Løsningen er blevet brugt hos Danish Agro i et længere stykke tid, og er desuden blevet udvidet til flere selskaber, da det er et hurtigt og effektivt system.

Danish Agro havde et behov for et nemt og overskueligt styringssystem til at implementere processer i organisationen. RTM Feedback Version er både håndgribelig og nem at håndtere. Mie forklarer at de bruger RTM Feedback Version i forskellige sammenhænge, bl.a. til at effektivisere kommunikationen mellem medarbejdere. Desuden bruger de også løsningen til konflikthåndtering og eller til at starte afdelinger eller teams op. Yderligere bruger de løsningen som et værktøj til at effektivisere undervisningen. Mie oplever at RTM Feedback Version er et godt værktøj til sammensætning af teams og til rekruttering, hvilket de har haft stor glæde af: «Det slår ikke fejl». RTM Feedback Version er en god investering, da man kan spare penge på at undgå fejlrekruttering. Løsningen har givet Danish Agro større succes med rekrutteringer.

Mie begyndte at arbejde hos Danish Agro et år efter de var startet med RTM Feedback Version, men hendes kolleger siger at opstarten har været nem. De har haft et stort udbytte af at bruge løsningen, og har derfor investeret i en års aftale, da de hurtigt kan lave 20 Extended DISC profiler på en måned. Løsningen har hjulpet Danish Agro med at nå deres mål i organisationen, fordi det målretter f.eks. i forhold til rekruttering. Ifølge Mie hjælper det dem til, at være mere målrettet i rekrutteringsannoncer. Ved brug af løsningen finder de ud af, hvilke kvalifikationer og mennesker de leder efter. Det hjælper dem også videre i processen til at se på, hvordan de skal gøre og tænke i rekrutteringsfasen. Extended DISC giver derfor en indikation omkring, hvor man bør grave et spadestik dybere. Selv hendes medarbejdere syntes tingene giver mere mening: «De siger det hele er så nemt nu, og alt sammen giver mening!» De medarbejdere der er blevet undervist i DISC profilerne som udgangspunkt for et kommunikationskursus udtaler også, at deres hverdag giver mere mening, når de har lært de forskelligheder der ligger i profilerne.Mie fortsætter og siger, at de har fået brugbart feedback og en god sparring med alle medarbejdere i HR Solutions. Løsningen har været et rigtigt nemt værktøj at arbejde med og kan kun anbefales: «Der er ikke så mange dikkedarer ».

mie vestervand hoege

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.