Interview med Peter Holmen Møller fra Konkret HR om Situationsbestemt Ledelse

“Situationsbestemt Ledelse er hjørnestenen for god forretning”

konkret hr logo

«Situationsbestemt Ledelse er hjørnestenen i min forretning» siger Peter Holmen Møller, som er medstifter og ejer af firmaet Konkret HR. Peter har en stor praktisk erfaring indenfor ledelse, rekruttering, undervisning og udvikling af mennesker og organisationer. Situationsbestemt Ledelse giver ledelsen en mulighed for, at tilpasse situationer og lave ændringer som er værdiskabende og resulterer i god ledelse.

Situationsbestemt Ledelse er værdiskabende, da det er et brugbart og jordnært værktøj fortæller Peter. Det som gør at Situationsbestemt Ledelse er et godt lederredskab er, at konceptet tilpasser sig situationer, det er også derfor det hedder ”Situationsbestemt”: Det tilpasser sig den enkelte situation. Ifølge Peter bidrager konceptet med en mere målrettet kompetence udvikling ved at ledere bliver bedre til at lede. Den værdi Situationsbestemt Ledelse giver sine kunder er, at medarbejderne lige pludselig oplever at deres ledere er blevet dygtigere. Når ledere dygtiggøre sig, og bliver bedre ledere resulterer dette i gladere medarbejdere. Peter fortsætter og forklarer, at når medarbejdere er glade er de også mere effektive, hvilket resulterer i en økonomisk gevinst for organisationer, da de tjener flere penge: «En god leder øger medarbejdernes trivsel og effektivitet» siger Peter.

Situationsbestemt Ledelse hjælper ledere til at blive bedre til at lede, og det er fakta. Ifølge Peter kan man teste om en leder, er blevet dygtigere ved at spørge deres medarbejdere. Det at ledere bliver dygtigere er mekanismen i konceptet, da de bliver trænet i at håndtere forskellige medarbejdersituationer og lærer at bruge den rigtige lederstil i forhold til den enkelte.

Ifølge Peter: «Er der noget om snakken» og siger at Situationsbestemt Ledelse er et unikt koncept da det er pakket godt ind og har det hele. Primært indeholder det en god sammenhægende teori. Han fortsætter og forklarer at nogle lignende produkter har mangler i forhold til Situationsbestemt Ledelse. Ifølge Peter er det vigtigt det hele går op i en højere enhed. Situationsbestemt Ledelse har det hele, da det er godt materiale med lækker indpakning og god teori: «Situationsbestemt Ledelse har alle parametre der skal til for, at det bliver en succes» siger Peter og forklarer at dette er grunden til at han kan anbefale løsningen.

Peter Holmen Moller

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.