Interview med Kristine Bach Feldt fra Merrild Kaffe om FinxS

“Et Nemt og godt værktøj til organisationers hverdag”

merrild kaffe logo

Kristine Bach Nielsen, der er HR Consultant hos Merrild Kaffe bruger Extended DISC® til både Person Analyse, sammensætning af teams og rekruttering. 

Behovet opstod da de følte at de havde brug for, at komme mere i dybden med forretningsprocesser, og forbedre indsats situationer. Ifølge Kristine, bruger Merrild Kaffe Extended DISC® til f.eks. rekrutteringsprocesser, hvilket har resulteret i, at de undgår fejlrekruttering. Extended DISC® er et nemt værktøj der kan bruges i mange situationer og som ikke mindst passer ind i Merrild Kaffes forretningsstrategi.

Ifølge Kristine har Extended DISC® resulteret i forbedringer på fokusområder, da de nu er mere opmærksomme på salgsstil, som har en indflydelse på salgstallene. Det bedste ved Extended DISC® er ifølge Kristine, at det er et fleksibelt værktøj.

Processens opstart har også været nem og med positive konsekvenser, da supportdelen fra HR Solutions har været rigtig god og professionel. Ifølge Kristine, får man hjælp straks over telefonen, når man har brug for den. Processens opstart har også haft en positiv indflydelse på medarbejderne, fordi de kan kigge med på og se, hvad de kan ændre på, for at forbedre salg og service. Kristine fortsætter og forklarer at Extended DISC® har bidraget til det går fremad i afdelingen:« Jeg føler det er en god løsning vi kan bruge i vores dagligdag».

Det er en løsning hun vil anbefale til andre der har brug for et nemt og effektivt værktøj.

Kristine Bach Feldt

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.