Interview med Tine Lyk fra NRGI Aarhus

“Værsgo’ – alt er serveret på et fad ved brug af RTM”

NRGI

Tine Lyk er gruppeleder hos NRGi selskabet i Aarhus og bruger løsningen real time measure feedback version. Behovet opstod da hun mente at årlige klimamålinger var for lidt til at måle på fokusområder, og der i stedet for skulle være kontrollerede målinger hver måned.

NRGi har bl.a. foretaget målinger på målsætninger fra medarbejdernes side som motivation, anderkendelse, og kendskab til mål og strategier. Lige nu bruger NRGi løsningen real time measure feedback version til, at få kendskab til medarbejdernes egne mål samt deres kendskab til afdelingens mål: Dette har en motiverende effekt for begge partere.

Tine forklarer, at et af deres problemområder var kommunikation mellem medarbejdere og ledelsen, og at brugen af real time measure feedback version har hjulpet dem med at skabe en dialog mellem ledere og medarbejdere. Dialogen skaber en åbenhed omkring problemområderne og dette har resulteret i forbedringer og løsninger: «Hvad kan jeg gøre som leder, eller hvad kan medarbejderne gøre for hinanden for at forstå hinanden, gøre hverdagen god og lave nye tiltag i organisationen?»

Løsningen har dermed resulteret i forbedringer på fokusområder, da disse bliver belyst og man får syn for sagen. Dette har yderligere resulteret i brugbare resultater og positiv respons fra medarbejderne, da det har givet en øget fokus på, hvordan ledelsen skal kommunikere og skabe dialog med medarbejderne.

Ifølge Tine kan hun sagtens anbefale løsningen til andre. Fordelene ved at bruge real time measure er, at løsningen er brugervenlig og nem: «Det bliver serveret på et fad» fortæller Tine. Outputtet er et nemt og overskueligt system, hvor data er nemt at rapportere videre. Ifølge Tine var opstarten af løsningen håndterlig, fordi hun fik alt den hjælp hun havde behov for fra HR Solutions: «supportdelen var rigtig god, da jeg fik den hjælp jeg havde brug for, og jeg samtidig havde nogen at sparre med vedrørende spørgeskemaer». Hun fortsætter og forklarer, at et andet alternativ ville være at de selv skulle stå og lave alt arbejdet. Hun slutter af med at sige, at løsningen har hjulpet NRGi med at opnå deres mål i organisationen. KPI tal er meget vigtige forklarer hun, fordi her kan hun se, hvor de ligger på en score og hvor de ønsker at ligge. Dette gør, at de har fokus på hele tiden at forbedre sig på at nå deres ønskede mål. Real time measure feedback version har været med til at hjælpe NRGi til at have fokus på fokusområder og udviklingen af organisationen.

Tine Lyk

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.