Interview med Jesper Volk fra Volk Education

“Få de svar du har brug for med hjælp fra Real Time Measure og Extended DISC®”

merrild kaffe logo

Jesper Volk fungerer som Konsulent for Volk Education, og arbejder med udvikling af medarbejdere og ledere. Jesper er certificeret i Extended DISC®, og benytter sig også af Extended DISC® samt Real Time Measure ”RTM” Feedback Version og Exit Poll Version som reseller for HR Solutions.

Interviewet med Jesper vil have en anden vinkel på brugen af løsningerne, da det ikke kun er respons fra én specifik kunde, men respons fra flere kunder som køber løsningerne.

Volk Education anvender HR Solutions løsninger: RTM Exit Poll Version og Feedback Version samt Extended DISC®. Årsagen til anvendelsen af løsningerne er, at der er efterspørgsel på disse fra Volk Educations kunder. Jesper forklare at løsningerne er enkle og strukturerede systemer, men i starten oplevede de opstarts problemer. Disse problemer var på baggrund af, at de fik større kunder og dermed andre udfordringer. Opstarts problemer støder Jesper ikke rigtig på længere, og mener at RTM Exit Poll Version og Feedback Version og Extended DISC® er gode og nemme løsninger, som også kan bruges som inspirationskilder. Opstarts problemer kan nemt undgås ved at man informerer respondenter om en kommende undersøgelse f.eks. i form af et informationsbrev, og dermed introducerer dem for, hvad der skal foregå. Det er dog vigtigt når man igangsætter undersøgelser, at man også følger op på dem: «Hvis man ikke følger op på resultater af undersøgelser kan det betyde et lavere niveau og det ønskede mål bliver derfor ikke opnået» forklarer Jesper. Løsningerne kan derfor hjælpe til at nå de mål man har sat for organisationen, og lave forbedringer. Kundernes udbytte af løsningerne har været god, og kan bruges som leder værktøj.

Ifølge Jesper er der visse udviklingsområder man kan arbejde med at forbedre f.eks. kommunikation mellem medarbejdere og ledelsen, stress niveauet og udviklingsmuligheder, samarbejde og hvor langt man er i en proces f.eks. en ny forretnings strategi. Ifølge kunderne som bruger løsningerne Extended DISC® og RTM Feedback Version og Exit Poll Version, er det bedste ved løsningerne, at de er enkle og visuelle, og fordelene er, at man får de svar man har brug for. Jesper kan derfor anbefale løsningerne, da de er gode værktøjer som ikke er for dyre.

jesper volk

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.