Teamanalyser

Teamanalysen er det ideelle verktøyet til bedre ressursbruk og minimering av interne konflikter i teamet. Analysen gir innsikt og forståelse for motivasjonsfaktorer og adferd hos den enkelte i teamet. Analysen tilpasses de adferdskompetansene som er viktig i teamet det gjelder.

Med Extended DISC® teamanalyse får du en bedre oversikt over hvordan du setter sammen eller utvikler de sterkeste og mest effektive teamene, hvilke adferdsmessige styrker og svakheter de har, samt en oversikt over hvor mye energi som brukes i teamet. Dette bidrar til å kartlegge hvilke områder teamet er mer motivert for enn andre.

Teamanalysen er et analyseverktøy på FinxS-plattformen. Analysen bygger på Extended DISC® Behavioural Profiling, som er basert på adferdsmessige teorier som har vært i bruk i over 80 år. De er basert på fundamentet utarbeidet av Dr. Carl Gustav Jung.

Bokstavene DISC representerer de fire overordnede adferdstypene: Dominans, Influence, Stability og Control

Bruk av teamanalysen

De fleksible rapportene kan både være standardiserte eller 100% tilpasset et gitt formål eller situasjon.

  • Bedre kommunikasjon i teamet eller avdelingen
  • Bidra til å sikre en mer optimal bruk av ressursene
  • Skape et felles språk og forståelse i teamet
  • Skape en felles referanseramme til personlig utvikling
  • Innsikt i hvilke oppgaver som motiverer den enkelte
  • Forbedre basislinjen gjennom mer effektivt samarbeid

Ønsker du å se hvordan en Extended DISC® personprofil kan se ut? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en demorapport:


    Du kan altid afmelde dig igen


    Innhold i teamanalyserapporten

    • Haglgeværkort, som helt anonymt viser teammedlemmenes naturlige adferdsmessige plassering i Extended DISC® Diamanten
    • Navnekort viser teammedlemmenes naturlige adferdsmessige plassering i Extended DISC® -diamanten, denne gangen navngitt
    • Pilekort som viser både teammedlemmenes naturlige og tilpassede adferd i Extended DISC® -diamanten på en oversiktlig måte
    • Prosenter som den prosentmessige fordelingen fra de enkelte teammedlemmene i Extended DISC® personanalyse, samt den samlede prosentfordelingen i teamet. I tillegg vises siden med hvordan temaet typisk vil reagere under press.

    Vil du vite mer?

    Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer om løsningene våre, eller trenger hjelp. Vi står klare til å hjelpe og gi råd om hvilke løsninger som passer best til din organisasjon. Du hører fra oss innen 24 timer på hverdager.







      da_DKDanish