HRM Nordic HR-system

HRM Nordic er et danskudviklet HR-system, der er udviklet til at understøtte virksomhedens HR-processer lige fra håndtering af medarbejderdata til rekruttering samt opfølgning på KPI’er og udvikling af medarbejdere og ledere.

HRM Nordic er udviklet i samarbejde med små og mellemstore virksomheder, og vi udvikler løbende nye moduler og funktioner, så HR-systemet dækker virksomhedernes behov. HR-systemet er modulopbygget, så virksomhederne kun betaler for de funktioner, som de har behov for.

Brugervenligt og intuitivt HR-system

Et HR-system skal være brugervenligt og intuitivt – det er disse principper, vi har udviklet vores HR-system efter. Et godt HR-system skaber et godt overblik og er tidsbesparende i forhold til manuelle, administrative processer. Derfor lytter vi også til vores brugeres erfaringer og udvikler løbende nye funktioner, som vores brugere efterspørger, lige som vi følger den teknologiske udvikling og sikrer, at HR-systemet altid understøtter alle HR-aktiviteter.

Med HR-systemet får du

 • Medarbejderdatabase
 • Forskellige adgangsniveauer
 • Rekrutteringssystem
 • Pre- og onboardingmodul
 • Digitale underskrifter med kontraktmodulet
 • Udviklingsværktøj
 • Medarbejdersamtalemodul (MUS)
 • Opfølgningsværktøj
 • Automatisering af processer
 • Automatisk udsendelse af påmindelser
 • Mulighed for integration med andre systemer
 • Cloudbaseret HR-system
 • GDPR-compliant HR-system
 • Månedlig opdatering på det vi udvikler for dig
 • Fri service

Medarbejderdatabase

En medarbejderdatabase er en af grundstenene i et HR-system. Her kan alle medarbejderes data gemmes i overensstemmelse med GDPR. Der er mulighed for at håndtere forskellige adgangsniveauer for forskellige brugere, så de kun har adgang til den data, der er relevant for dem.

Rekrutteringssystem

Få en effektiviseret rekrutteringsproces med rekrutteringsmodulet. Gennem rekrutteringssystemet kan der opstilles krav og tjekspørgsmål, som frasorterer ansøgere, der ikke har de nødvendige kvalifikationer til jobbet. Rekrutteringssystemet giver et samlet overblik over alle ansøgere til et job, og det er muligt at dele kommentarer med andre rekrutteringsansvarlige gennem systemet.

Digital underskrift

Kontraktmodulet er et tillægsmodul, der gør det muligt at håndtere digitale underskrifter. Gør det muligt for (kommende) medarbejdere at underskrive ansættelseskontrakten og andre vigtige dokumenter online. De underskrevne dokumenter gemmes desuden for den enkelte medarbejder i medarbejderdatabasen.

Pre- & onboarding af nye medarbejdere

Strømlign processerne, når en ny medarbejder ansættes. Skab struktur over alle de opgaver, der høre til pre- og onboarding processerne, uddeleger opgaver og opsæt automatiske påmindelser til de ansvarlige inden deadline.

Medarbejder- og lederudvikling

Udviklingsmodulet danner et solidt grundlag for medarbejder- og lederudvikling. Modulet giver mulighed for at oprette skabeloner for eksempelvis MUS-samtaler, og der kan sendes invitationer, opfølgning m.m.

Opfølgning på KPI’er og fokusområder

Har virksomheden opsat mål for forskellige fokusområder, gør opfølgningsmodulet det nemt at følge op ved udsendelse af spørgsmål. Modulet samler besvarelserne, udarbejder en rapport med resultaterne og sammenligner med tidligere undersøgelser.

Automatisering af processer

På tværs af de forskellige moduler giver HR-systemet mulighed for at automatisere en lang række processer. Der kan opsættes automatiske mails, som sendes ud baseret på en deadline eller en trigger (fx ved afvisning af jobansøgninger) m.m.

Data synkroniseres på tværs af modulerne, hvilket også letter de manuelle processer. Eksempelvis kan data fra en jobansøger automatisk overføres til pre- og onboardingmodulet samt til medarbejderdatabasen. På samme måde kan data og aftaler fra en udviklingssamtale overføres til medarbejderkortet i medarbejderdatabasen, hvor der også kan opsættes automatisk påmindelser om opfølgning på aftaler.

Forbedr datakvaliteten på tværs af systemer

Mange virksomheder anvender i dag flere forskellige IT-systemer, som til dels behandler den samme data. For at sikre en høj datakvalitet, og at data altid er opdateret på tværs af systemer, har du med HRM Nordic mulighed for at få udviklet en dataintegration til et eller flere systemer. Det kan eksempelvis være en integration til et lønsystem eller ferieplanlægning.

Få et HR-system, der passer til din virksomhed

HRM Nordic er et modulopbygget HR-system, hvor virksomhederne kun betaler for de funktioner og moduler, som de har behov for, samt for det antal medarbejdere, der er behov for. HR-systemet er cloudbaseret, så der kan let op- og nedskaleres efter behov, ligesom nye moduler hurtigt kan implementeres.

Vi udvikler løbende HR-systemet, så det følger virksomhedernes aktuelle behov og de teknologiske muligheder. Oplever du, at der mangler en funktionalitet til et af modulerne, er du velkommen til at sende dit ønske til os. Vi udvikler nemlig også nye funktioner baseret på vores brugeres ønsker.

Er du i tvivl om HRM Nordic er det rette HR-system for din virksomhed, så kontakt os gerne på info@hrsolutions.dk eller telefon 70 26 32 25.

Kom gratis i gang med HRM Nordic HR-system

Du har mulighed for at afprøve HRM Nordic helt uforpligtende. At vælge HR-system er en stor beslutning, som man ikke bare kan ændre. Derfor har du mulighed for at teste HRM Nordic af i 30 dage – helt gratis og uforpligtende. Du vælger selv de moduler, du vil teste, og du har mulighed for at få hjælp gennem hele prøveperioden – og efterfølgende.

Klik på knappen herunder og se, hvordan du kommer i gang med din prøveperiode. Vi hjælper dig i gang inden for 24 timer.

Du kan også tilmelde dig en af vores online præsentationer, hvor vi gennemgår HR-systemets muligheder og moduler.

Dansk support gennem hele processen

Uanset om du har en prøveperiode af HR-systemet eller om du er fast bruger, kan du altid få dansk support og vejledning. Vi hjælper både med implementering af HR-systemet samt udvikling af integrationer til andre systemer. Derudover rådgiver og vejleder vi dig også, så du kan udnytte HR-systemets muligheder bedst muligt.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.