Om os

HR Solutions ApS er en organisation som siden 2006 har udviklet og leveret HR løsninger og systemer både nationalt, såvel som internationalt. Virksomheden har hovedkontor i Hadsten i Jylland.

Derudover er virksomhedens internationalt repræsenteret med samarbejdspartnere i Tyskland, Holland og Australien/New Zealand.

”Løsninger til mennesker lavet af mennesker, tilpasset til individuelle forhold”

Vi leverer online HR løsninger og software som giver organisationer redskaberne til at udvikle deres medarbejdere, teams og organisationen. Løsningerne understøtter hele HR processen, heri rekruttering, fastholdelse, udvikling og opfølgning.

Herudover certificerer og uddanner vi medarbejdere i HR-afdelinger og konsulentvirksomheder i at bruge vores løsninger.

Mission & vision

Mission

HR Solutions mission er at levere kvalitetsløsninger, som er tilpasset vores kunders behov gennem et tæt samarbejde og relation til vores kunder både i Danmark og internationalt.

Vision

HR Solutions vision er at kunne tilbyde løsninger til udvikling af mennesker og organisationer både i Danmark og internationalt. Visionen er at bygge en leverandørplatform, som arbejder internationalt.

Om os

Værdier

Vores værdisæt er:

Løsningsorienteret – både i forhold til at hjælpe hinanden og kunderne
Kvalitet – altid at levere en for hinanden og kunderne aftalt kvalitet

Målrettet – at have fokus på de områder der både er vigtige for egen, kundernes og virksomhedens udvikling
Respekt – for hinanden og vores kunder

Arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø har stor indflydelse på vores hverdag og muligheden for at få et godt arbejdsliv samt for at kunne opnå de krav der stilles til hver enkelt medarbejder.

Vi tilstræber at skabe de bedste rammer og vilkår for vores medarbejdere.

Vores udgangspunkt tages i det hele menneske – under hensyntagen til familieforhold, personen selv samt virksomheden.

Hver 12. måned gennemføres en APV i virksomheden samt en tilfredshedsundersøgelse, som danner baggrund for at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor på fysiske og psykiske forhold kommer under lup.

Virksomhedens ledelse arbejder løbende med arbejdsmiljø samt medarbejdertrivsel igennem løbende samtaler hver 6. uge.

Historien

Jeg fik ideen til HR Solution i 2006

Allerede på daværende tidspunkt arbejdede jeg og en række kollegaer med udvikling af Extended DISC® og Situationsbestemt Ledelse®. I dag har tilbyder vi vores eget danskudviklet HR System – HRM-Nordic.

Igennem kontakt med en lang række danske HR afdelinger, ledere, konsulenter samt kommuner blev efterspørgslen efter HR løsninger større og større, hvoraf ideen blev skabt.

I dag gør vi vores yderste for at matche vores kunders behov. Det betyder, at HR Solution altid forsøger at være fremtidsorienteret, så vores løsninger er up to date.

HR Solution’s koncepter er løsninger til mennesker lavet af mennesker. Vores løsninger er altid gennemtestede og tilpassende lokale forhold.

Vores hjørnesten har igennem alle årene handlet om respekt, løsningsorienterethed, målrettethed og kvalitet. Det er en rød tråd, som vi lever efter, og gennemgående i vores daglige arbejde.

Håber I får inspiration ved at læse om vores løsninger.

kurt

Kurt Lausen
Adm. direktør

Mød personerne i HR Solutions

Kurt Juul Lausen
Adm. Direktør

kurt

Steen Enggaard
Underviser

Per Schønemann Larsen
Business Developer

Per

Kristian Bech Andersen
Tilknyttet specialist

kurt

Nadine Andersen

Marketingspecialist

Lone Carstens

Business Developer

Lone

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.    da_DKDanish