Sales 18 – Skab dygtige sælgere

Salgstræning
rekruttering

Succes, vækst og fremgang

En god salgsafdeling er noget af det vigtigste i virksomheden. For at få en succesfuld afdeling kræver det, at virksomheden har sammensat et team af dygtige sælgere. Derfor bør du kigge på, hvorvidt sælgeren har de salgskompetencer og den naturlige salgsadfærd, som kræves. 

N

Øget forståelse af din sælgers naturlige adfærdstendenser

N

Anvendes til salgsrekruttering, salgstræning og udvikling

N

Kombineres med Extended DISC og Salgs Kompetence Assessment

Få større succes i salget

En god og kompetent salgsafdeling er noget af det vigtigste, hvis I skal lykkes med salg i din virksomhed. Det handler ikke kun om at kunne snakke øret af sin døve moster. Det er nemlig også vigtigt at have de rette salgskompetencer.

Med Sales 18 får du et analyseværktøj, der kortlægger sælgerens naturlige DISC adfærdstendenser inden for 18 forskellige salgskompetencer.

En Sales 18 kræver, at du har en certificering i Extended DISC, men har du den ikke endnu? Så kan du læse lidt om, hvad vi tilbyder her.

rekruttering
Extended DISC
Salgstræning

Meget mere end salgskom-petencer

Med Sales 18 er det ikke kun salgskompetencerne, vi kigger på. Du får også et indblik i sælgerens forventede adfærd for at kunne lykkes med den pågældende salgskompetence samt sælgerens naturlige komfortzone, som den er placeret i Extended DISC Diamanten. Dette kan bruges til at se, hvorvidt sælgerens naturlige adfærd stemmer overens med den adfærd, der kræves ved den pågældende salgskompetence.

Kontakt os






  HR Solutions

   Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

  Hr Solutions A/S

  Østergade 4, 2. sal

  8370 Hadsten

  Informationssikkerhed

  Følg os