Survey-undersøgelser

Survey

Surveys: Arbejdspladsvurdering (APV), trivselsanalyse, medarbejdertilfredshed og mere

Er du på udkig efter omfattende online undersøgelser, der kan belyse indsats- og fokusområder i din organisation? Hos os tilbyder vi en nem og overskuelig præsentation af testresultaterne, så du hurtigt kan identificere de vigtige områder, hvor der er behov for handling.

Prioritering af indsatsområder er afgørende for at højne trivsel og motivation, hvad enten det er hos enkelte medarbejdere, teams eller i hele organisationen.

HR Solutions
Survey

Det tilbyder vi 

Vores specialitet er APV og undersøgelser indenfor forskellige områder, herunder lager og produktion, kontor og funktionærområde samt trivselsmålinger for forskellige medarbejdergrupper.

N

Vi tilbyder både standard spørgerammer og skræddersyede spørgsmål tilpasset din organisations behov.

N

Vores ydelser omfatter afdækning af behov, opsætning af spørgeramme, gennemførelse af undersøgelse samt grafisk præsentation af resultater efter ønske.

Det får du med vores surveys

Du får en nem og tidsbesparende måde at gennemføre den lovpligtige APV. Medarbejderne kan udfylde spørgerammen online, og du vil modtage resultatet præsenteret på en overskuelig måde.

Vi tilbyder også undersøgelser af leverandørsamarbejdet, tilfredsheden blandt medarbejderne samt vurdering af kundetilfredshed.

Du kan vælge op til 225 spørgsmål fordelt i 15 grupper, alt sammen gennemført online.

Med vores effektive online analyse kan du visualisere de største forbedringsmuligheder og øge tilfredsheden hos dine kunder. Vi kan tilpasse surveys til alle fokusområder, herunder ledelse, motivation, sikkerhed i produktionen, ergonomi og meget mere.

Vil du gerne se, hvordan en survey/APV-rapport kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:

  Anvendelse af surveys 

  Vores surveys differentierer spørgsmålene på afdelings- og teamniveau, så hver medarbejder kun får relevante spørgsmål. Vi har prioriteret enkelhed og hurtig udfyldelse af spørgerammen for at minimere besværet for medarbejderne. Alt foregår online, og du kan logge på fra enhver foretrukken enhed.

  survey

  Følg op på indsatsområderne

  For at sikre effektiv implementering af indsatser og tiltag anbefaler vi løbende opfølgning. Vores HRM-Nordic Puls værktøj holder fingeren på pulsen og giver mulighed for løbende opfølgning på udvalgte KPI’er og fokusområder.

   

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.   da_DKDanish