Jobprofil – Når kandidaten skal matche jobbets krav

Hvordan vælger du den rette profil? 

En jobprofil giver dig mulighed for at opsætte en kravspecifikation, som du kan anvende til sammenligningsgrundlag i forhold til rekruttering og/eller karriereudvikling. 

Jobprofilen er en letlæselig profil, der giver et hurtigt overblik over procentmatchen mellem jobbets krav og kandidatens adfærdskompetencer. I profilen kan du se det samlede procentvise match på alle kravspecifikationer samt den procentvise match på hver enkelt valgte adfærdskompetence. 

Du får et visuelt overblik over fokuspersonens styrker og svagheder på en lang række selvvalgte områder, som I vælger at fokusere på. 

Der udarbejdes og scores en jobprofil med udvalgte adfærdskompetencer. Der laves en person profil – på baggrund af denne udarbejdes jobprofilen. Jobprofilen har flere end 1000 forskellige adfærdskompetencer, du kan vælge iblandt. 

Extended DISC

Vil du gerne se, hvordan en jobprofil kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:

  Hvilke profiler passer til hvilke jobs?

  Det er svært at sige, hvilke profiler, der typisk passer til hvilke jobs, da vi alle har lidt af det hele. Gode ledere kan fx være personer med et højt D, men det kan også være personer, der er høje på S. For at du har den nødvendige viden, kræver det derfor også, at du har en certificering i Extended DISC Basic.

  Det får du med jobprofilen

   Jobprofilen er et effektivt værktøj til medarbejderudvikling og rekruttering, hvor du bl.a. får følgende udbytte:

  • En afklaring af de kompetencemæssige styrker og svagheder
  • Mulighed for at kunne lave en strategisk kompetenceudviklingsplan
  • Bidrager til bedre introduktionsforløb i forhold til den enkelte medarbejder
  • Bedre overblik for lederen i forhold til hvilke adfærdsmæssige styrker medarbejderne har og hvilke kravspecifikationer jobbet har
  • Benchmarking mellem kandidater og allerede ansatte medarbejdere, for at vurdere teamsammensætning

  OBS: Kræver DISC-certificering

  En certificering i Extended DISC® Basic er påkrævet for at må arbejde med Extended DISC® personanalyser og jobprofiler.

  På certificeringen får du redskaberne og indsigt i DISC-terminologien, og kan herefter bruge teorien effektivt i hverdagen til bl.a. medarbejderudvikling og rekruttering.

  Extended DISC® Basic er grunduddannelsen, og giver adgang til både Extended DISC® Advanced Training og Extended DISC® Team.

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.   da_DKDanish