Extended DISC Team

Teamcertificering
teamudvikling

Med Extended DISC Team certificeringen får du et bedre overblik over hvorledes du sammensætter eller udvikler de stærkeste og mest effektive teams. Teamanalysen kan anvendes i alle typer af virksomheder, organisationer, teamcoaching og sport hvor teamudvikling og en fælles performance er vigtig for graden af succes.

Via Extended DISC Team Sammensætning og Udvikling opnår du en større forståelse for teamroller og deres indbyrdes samspil. Du bliver i stand til at identificere udviklingsområder i eksisterende teams samt i stand til at sammensætte nye og mere effektive teams.

Med en team certificering får du en øget forståelse for teammedlemmernes styrker og udviklingsområder, plus du bliver selvbevidst om dine egene styrker og udviklingsområder i forhold til eget teamarbejde. Derudover får du en gennemtestet køreplan for teamudvikling på certificeringen.

Certificeringen

Certificeringen henvender sig til dig der arbejder med teamsammensætning og udviklingen af denne, og som ønsker en dybere indsigt, nye redskaber samt indgangsvinkler til arbejdet. Dette er både til dig der er leder, intern HR-medarbejder eller ekstern konsulent.

På certificeringsdagene er der stort fokus på at alle føler sig velkomne, og er klar til at byde ind med relevante erfaringer og uddybende spørgsmål. Derfor er vores hold på maximalt 8 personer for at bibeholde nærværet og kontakten, så at alle får chancen for at blive hørt.

Certificeringsforløbet består af 3 steps:

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 5 lektioner + 1 test med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på så mange gange du har lyst.

Step 2: Teamsammensætning

Inden certificeringsdagene skal du ligeledes have fundet et team, som du vil arbejde med. Disse personer skal alle lave en personanalyse, så der kan trækkes en teamrapport.

Step 3: Certificeringsdagen

På certificeringsdagen arbejder vi praktisk med dit team. Resultatet kan eksempelvis være en plan for, hvordan du fremadrettet kan arbejde med teamet. Certificeringen består derudover af en kombination af teori, spil, øvelser og praktiske cases.

Vil du gerne se, hvordan en DISC Team-rapport kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:


  Du kan altid afmelde dig igen


  Kommende certificeringskurser

  Der er i øjeblikket ingen arrangementer.

  Kontakt os


   HR Solutions

    Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

   Hr Solutions A/S

   Østergade 4, 2. sal

   8370 Hadsten

   Informationssikkerhed

   Følg os

   da_DKDanish