Kundelogin

Her kan du som kunde logge ind på vores forskellige platforme.

FinxS er en online HR platform til tests, analyser og undersøgelser. Løsningerne herpå hjælper hver dag personer, teams og organisationer til at udvikle sig igennem indsigt og forståelse af motivation, adfærdsstile, kognitive evner eller ved at give et billede af den faktiske situation i en organisation.

HRM-Nordic er en online HR platform, som indeholder både et rekrutteringsmodul, en medarbejderdatabase og et opfølgningsværktøj. Platformen er udviklet i tæt samarbejde med flere danske og internationale virksomheder, for at højne kvaliteten og sikre at vores løsninger imødekommer alle behov, uanset branche og virksomhedsstørrelse.

I forbindelse med vores certificeringer skal der gennemføres et e-learningsforløb. Det er her du gennemgår den bagvedliggende teori inden du skal deltage på certificeringsforløbet.

Situationsbestemt Ledelse ® Modellen er uden tvivl en af de mest anerkendte og effektive ledelsesværktøjer ift. adfærdsmæssige videnskaber. Modellen er udviklet af Dr. Paul Hersey i slutningen af 1960’erne, og betragtes som en af de mest anerkendte ledelsesværktøjer i verden.

EDOS er en online platform hvor der laves standard Extended DISC person- og teamanalyser.

Log ind på vores VIP område og adgang til diverse materialer.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.    da_DKDanish