Management 52 – ledelsesrapport

Management 52 - ledelsesrapport
Management 52 ledelsesrapport

Udvikl ledere til ledere

Optimer dine ledere med vores Management 52 ledelsesrapport og styrk deres præstationsevne og ledelseskompetencer. Vores værktøj hjælper dig med at identificere og udvikle de nødvendige færdigheder, der gør dine ledere succesfulde.

Tydeliggør styrker og udviklingsområ-der

FinxS® Management 52 tydeliggør både styrker og udviklingsområder inden for 52 ledelseskompetencer. Du har fuld kontrol over, hvilke kompetencer du ønsker at vurdere – fra de mest kritiske til samtlige 52 kompetencer. Når respondenterne har udfyldt spørgerammen én gang, kan du altid evaluere yderligere kompetencer uden ekstra omkostninger.

Management 52 ledelsesrapport
Management 52 ledelsesrapport

15 specifikke adfærds-mønstre

Brugen af FinxS® Management 52 er ekstremt brugervenlig. Vores 52 ledelseskompetencer er klart definerede og opdelt i 15 specifikke adfærdsmønstre, der hjælper med at identificere udviklingsområder og behov for støtte.

Med FinxS® Management 52 får du en letforståelig matchprocent for de 52 ledelseskompetencer på en skala fra 0-100 %. Vælg de kompetencer, du ønsker at evaluere – fra de få mest kritiske til samtlige 52.

Kontakt os


  HR Solutions

   Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

  Hr Solutions A/S

  Østergade 4, 2. sal

  8370 Hadsten

  Informationssikkerhed

  Følg os

  da_DKDanish