Konverter din DISC til Extended DISC

konverteringscertificering

Drømmer du om at blive certificeret i Extended DISC? Nu kan du opnå det på blot én dag gennem vores spændende konverteringscertificering!

Vi har bemærket en stigende interesse for at skifte til vores DISC-system, og vi vil gerne fortælle dig mere om dine muligheder. Hvis du allerede er certificeret i Thomas Int., Discover, Everything DISC, Insight eller DISK, kan du konvertere til Extended DISC. Alt du skal gøre er at fremvise dit gyldige certificeringsbevis.

Vores konverteringscertificering har til formål at give dig en dybere forståelse for menneskelig adfærd og optimere ressourceudnyttelsen i din organisation. Du vil styrke dine egne HR-kompetencer ved at tolke personanalyser og forstå adfærdsmønstre i forskellige adfærdsstile. Vi vil også lære dig, hvordan du kommunikerer mest effektivt med hver adfærdsstil.

Bliv en ekspert i Extended DISC og skab større indflydelse og succes i din organisation. Tilmeld dig vores konverteringscertificering i dag og tag din karriere inden for HR til nye højder!

Forløbet 

Certificeringen forløber over én intensiv kursusdag, hvor det fundamentale bag Extended DISC bliver gennemgået, samt hvor den adskiller sig fra andre DISC udgaver. Hele forløbet kan deles op i 3 steps:

Step 1: E-learning

Du vil forud for din konverteringscertificering gennemgå et grundigt E-learningsforløb som giver indsigt og forståelse for Extended DISC terminologien.

Step 2: Træningsdag

 På selve træningsdagen får du en dybere indsigt i Extended DISC terminologien og hvor den adskiller sig fra de andre DISC udgaver.

Step 3: Dagligdagen

Du har nu et værdifuldt værktøj, som du effektivt kan bruge i dagligdagen til at udvikle medarbejdere og ledere, samt teste kandidater i rekrutteringsprocessen.

Konverteringspakker

Kontakt os


    HR Solutions

     Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

    da_DKDanish