Vi er certificeret i ISO 27001, og kan derfor garantere, at dine data er korrekt behandlet hos os. 

Kurt Lausen – daglig leder

Mit primære ansvar er, at sikre, at HR Solutions’ løsninger understøtter kundernes behov. Heri sikrer jeg, at mine kollegaer har de rette kompetencer til at servicere og rådgive kunder og kundeemner. Når jeg ikke er på arbejde, nyder jeg at tilbringe tid med min familie eller tage en tur i sommerhus med menneskets bedste ven. 

Steen Enggaard – Business Developer og superbruger på HRM-Nordic Recruiting

Mine primære opgaver består i sparring, rådgivning og kundeservice med eksisterende kunder. Som person nyder jeg at opleve naturen og dets mange aspekter. Det er her, jeg kobler af efter en god arbejdsuge.

Kristian Bech Andersen – Tilknyttet specialist 

Mine primære ansvarsområder er økonomi, vækststrategi og den langsigtede IT udvikling. Jeg er altså en ægte talnørd, og jeg elsker det. 

Per Schønemann Larsen – Superbruger på Extended DISC, HRM-Nordic og Sit. Ledelse 

Jeg har arbejdet i HR Solutions siden 2003 og beskæftiger mig med salg, rådgivning og kundeservice. Daglige gåture giver mig energi til dagen, hvorfor det er en vigtig del af min hverdag. Desuden sætter jeg pris på de stunder, jeg har sammen med mine børn.

Nadine Andersen – Marketing Konsulent 

Mit primære ansvarsområde er at sikre den røde tråd i vores markedsføring. Det gælder alt lige fra nyhedsbreve til sociale medier og hjemmesideopdatering. Størstedelen af min fritid bruger jeg i en håndboldhal og sammen med mine børn. 

Tobias Vester – IT-sikkerhedsmedarbejder 

Mit ansvarsområde er at sikre udviklingen af vores ISO 27001 og IT-sikkerhed generelt. Til dagligt læser jeg IT-sikkerhed på Aarhus Universitet i Herning, og ellers ser du mig i et eller andet fancy fitnesscenter.