Sådan udvikler du dine medarbejdere

Medarbejderudvikling
DISC

Vi er alle forskellige

Optimér din virksomheds præstation og vækst gennem effektiv medarbejderudvikling. For at kunne gøre dette, er det essentielt for dig at vide, hvilke typer af mennesker du står overfor. 

Med en certificering i Extended DISC Basic lærer du de forskellige DISC-profiler at kende og dermed hvad der motiverer dem. 

 

De samtaler, der udvikler dine medarbejdere

MUS-samtaler har længe været et misforstået fænomen, hvor fokus langt fra har været på medarbejderudvikling, men nærmere at komme ud med alt det, du har brændt inde med siden sidste MUS-samtale. 

Vi har lavet et modul på HRM Nordic, der hjælper dig i gang med MUS-samtaler, som bidrager til medarbejderudvikling. Tryk på knappen nedenfor for at læse mere. 

MUS
DISC
Teamudvikling

Et hav af muligheder

 

Derudover findes der et hav af andre værktøjer, der kan bidrage til medarbejderudvikling hos jer, bl.a.:

De kan bruges i forskellige sammenhænge, og du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 26 32 25, hvis du har spørgsmål. 

Kontakt os


  HR Solutions

   Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

  Hr Solutions A/S

  Østergade 4, 2. sal

  8370 Hadsten

  Informationssikkerhed

  Følg os

  da_DKDanish