360 graders evaluering – kom hele vejen rundt

360 graders evaluering

360 graders evaluering giver dig en ærlig og konkret feedback på fokuspersonens styrker og udviklingsområder, og kan anvendes på alle typer af ledere og medarbejdere. Fokuspersonen vurderer sig selv på en række kompetencer og kerneområder, hvor denne vurdering sammenlignes med de udvalgte respondenters svar.

Respondenterne kunne være andre ledere, kollegaer, medarbejdere, leverandører samt interne eller eksterne interessenter.

360 graders evaluering giver mulighed for en nuanceret og konkret vurdering, ikke enten eller, men i hvilken grad. Den er direkte og normativ, hvilket gør det muligt at sige, om omgivelserne oplever at personen gør det godt eller skidt. Det giver mulighed for operationelle ROI og håndgribelige beviser på effekten af indsatser, eksempelvis som præ- og post-måling.

Analysen kan baseres på eksisterende spørgeskemaer efterhånden som man får opbygget sin egen base, f.eks. en standard leder- eller sælger-model. Analysen kan også baseres på skræddersyede spørgeskemaer, som oprettes og tilpasses den enkelte afdeling og den enkelte situation.

Spørgerammen kan opsættes på de sprog du ønsker – vi tilbyder som udgangspunkt spørgeramme på dansk, norsk, svensk og engelsk.

Læs også om vores Extended DISC

Med 360 graders evaluering får du: 

Indsigt i fokuspersonens styrker og udviklingsområder. Dette kan motivere og hjælpe i et udviklingsforløb.

Et værktøj der via tolkning og feedbacksamtale, kortlægger de præcise udviklingsområder.

Giver et overblik over de kompetencemæssige styrker og udviklingsområder for den samlede lederstab.

Oplevelser efter anvendelse

 • Bedre og mere proaktiv planlægning for personlig udvikling
 • Større fokus på de resultatskabende faktorer
 • Bedre opfølgning over for medarbejderne
 • Godt værktøj i forbindelse med virksomhedens MUS samtale
 • Bevidstgørelse af de ting der betyder noget for de forskellige parter i organisationen
 • Gør det konkret og relevant
360 graders evaluering

Vil du gerne se, hvordan en 360 graders analyse kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:

  Processen for 360 graders evaluering

  HR Solutions fremsender følgebrev, links og password, som virksomheden kan sende videre til respondenterne. Fokuspersonen og respondenterne udfylder spørgerammen over internettet. HR Solutions gennemfører en opfølgning og fremsender evt. en oversigt over manglende besvarelser, så virksomheden kan rykke respondenterne. Slutteligt fremsender HR Solutions rapporten til virksomheden. Rapporten er letlæselig og giver et klart billede af egen og respondenternes opfattelse af adfærd og fokusområder. Den gør det også muligt at sammenligne flere respondentgruppers svar.

  Ud fra 360 graders analysen bør der altid fremkomme en handlingsplan, hvor der skal ske konkrete tiltag for at forbedre de enkelte områder. Vi anbefaler at anvende HRM-Nordic Puls til opfølgning og gentage en ny 360 graders måling 6 – 12 måneder efter som en post måling.

  360 graders evaluering

  Kontakt os


   HR Solutions

    Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

   Hr Solutions A/S

   Østergade 4, 2. sal

   8370 Hadsten

   Informationssikkerhed

   Følg os

   da_DKDanish