Den gode rekruttering – Hvad er det?

rekruttering

Lad os understøtte jeres rekruttering

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at følgende kun er baseret på en adfærdsanalyse samt en erhvervsrettet test. Det handler altså ikke om en ny rapport eller betaling for hver enkelt.

rekruttering

Før fasen:

Her har du en dialog med den ansættende leder om krav til stillingen, hvor vi anbefaler at udarbejde en jobprofil/analyse på jobbet. Derudover kan du med fordel opsætte jobbet i HRM-Nordic rekrutteringsmodul og send det online på de jobsider du ønsker.

Under fasen:

Her starter dialogen med de forskellige kandidater, hvor du også tester dem – evt. både på adfærd og personens kognitive evner. Der bør desuden udarbejdes en kandidatrapport, samt en stor rekrutteringsrapport til rekrutteringspersonen. Resultatet af den kognitive test udarbejdes både til kandidaten samt til rekrutteringspersonen (Bemærk her, at det er to forskellige versioner).

Efter fasen:

Ved ansættelse anbefaler vi, at der udarbejdes en onboardingprofil samt en ansættende lederrapport. Disse giver lederen viden om personens motivation og hvilke områder der er vigtige i onboardingfasen for at sikre den bedst mulige opstart for den nye medarbejder.

HR Solutions

Har du spørgsmål?

Alt dette kan vi tilbyde jer til understøttelse af jeres rekruttering, ring og få et specifik tilbud på +45 70 26 32 25.

da_DKDanish