MiniDisc personprofil

DISC
rekruttering

Et hurtigt overblik

Mini DISC personprofil er en 4-siders udgave af vores normale DISC-profil, der giver et godt overblik over de fire forskellige adfærdstyper. 

Generelt kan en Mini DISC personprofil bruges til at øge din egen selvindsigt i forbindelse med din adfærd og motivation. Dette kan være gavnligt for dig, der ønsker at blive bedre til at håndtere pressede situationer. 

N

En mindre udgave af den oprindelige personanalyse

N

Du får indsigt i personers adfærdsstil, styrker og drivkraft

N

Få desuden en grafisk illustration

D, I, S og C og dets oprindelse

Til dagligt snakker vi meget om DISC, men hvad står bogstaverne egentlig for og hvad er dets oprindelse?

D = Dominerende, I = Influererende, S = Stabilitet og C = Compliance.

Den personanalyse, som vi benytter hos HR Solutions bygger på Extended DISC Behavioural Profiling, som er baseret på Dr. Carl Gustav Jungs adfærdsmæssige teorier, der har været brugt i mere end 80 år. 

HR Solutions
Extended DISC

Vil du gerne se, hvordan en Mini Extended DISC® personprofil kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:

  Mini Disc

  Det kan du bruge en DISC-profil til 

  En DISC personprofil er et godt værktøj til at opnå en større indsigt i medarbejdernes og jobkandidaternes motivation og adfærd.

  En minidisc personprofil kan derfor anvendes i følgende situationer:

  • Screening i rekrutteringssituationer
  • Teamsammensætning
  • Teamudvikling

  Med denne profil får du en 4 siders rapport, hvorfor den er ideel, hvis du har behov for færre informationer end du får med en normal personanalyse.

  Ønsker du en mere dybdegående personanalyse, kan du læse mere om den her.

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.   da_DKDanish