Interview med Niels Christian Harkjær fra OK A.M.B.A.

“Sæt fokus på tingene med Real Time Measure”

ok logo

Niels Christian Harkjær er Salgschef – Marked Erhverv hos OK a.m.b.a i Viby J, Aarhus og er bruger af Real Time Measure ”RTM” Feedback Version. OK a.m.b.a benytter løsningen til at måle både hårde og bløde værdier i afdelingen i Viby J, Aarhus med ca. 20 ansatte.

«Sæt fokus på tingene» siger Niels Christian som bruger RTM Feedback Version til at skabe dialog og opmærksomhed på problemområder. Årsagen til OK a.m.b.a i Viby J tog initiativ til at købe løsningen var, at de havde brug for at måle på problemområder. Niels Christian fortæller, at de generelt er gode til at stille mål op for de hårde værdier hos OK a.m.b.a. Problemområderne haltede ved de bløde værdier som trivsel og motivation. RTM Feedback Version har hjulpet OK a.m.b.a til at skabe dialog med medarbejderne. Ifølge Niels Christian har det været et godt dialog værktøj til, at øge motivation og trivsel blandt medarbejderne, da den gør opmærksom på problemområderne. Det er et værktøj som er med til at dokumentere, hvad der skal gøres bedre og effektiviseres. Niels Christian fortsætter og fortæller, at det er ikke nok at lytte til ens mavefornemmelse: «Der kommer syn for sagn og det bliver dokumenteret». RTM Feedback Version giver OK a.m.b.a den mulighed at arbejde med konkrete problematikker, hvor tal og grafer viser udfaldet. Ifølge Niels Christian er det vigtigt, at man står med noget konkret i hånden, da det skaber opmærksomhed på noget specifikt man kan gøre noget ved.

Fordelene ved at bruge løsningen er, at den målretter, motiverer og effektiviserer: «Man kan nemmere spotte de ting man kan gøre bedre og arbejde med» fortæller Niels Christian. Dette er også grunden til at han anbefaler løsningen.

Medarbejdernes udbytte har været godt fortæller Niels Christian ved brug af RTM Feedback Version. Løsningen RTM Feedback Version har været et godt hjælpeværktøj for OK a.m.b.a, og har hjulpet dem godt på vej.

Niels Christian Harkjaer

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.