Virtuel certificering i Extended DISC® Basic

Virtuel certificering i Extended DISC Basic er til dig, som ønsker at blive certificeret i Extended DISC Basic – et anvendeligt HR-værktøj der giver en øget forståelse for andre mennesker og bedre ressourceanvendelse i organisationen.

Når du vælger virtuel certificering, giver det dig og din organisation følgende fordele:

✓ Mulighed for at blive certificeret på din arbejdsplads
✓ Mindre spildtid
✓ Færre rejseomkostninger
✓ Undgå overnatninger ude
✓ Kunne gennemføre certificeringen modul opdelt i stedet for sammenhængende dage
✓ Fleksibilitet i forhold til hvilke session du har mulighed for at deltage på, du er dog først certificeret når du har gennemført alle 5 sessions.

Formålet er at styrke din egen og din organisations HR-kompetencer gennem tolkning af personanalyser, adfærdstræk fra de enkelte adfærdsstile samt hvordan der kommunikeres mest effektivt til dem. Extended DISC Profilen anvendes til mange forskellige formål, der længere nede på siden mere om disse områder.

Extended DISC personanalyse er et værktøj til at udvikle din organisations trivsel og motivation via større indsigt i din egen og medarbejders adfærd. Værktøjet kan ydermere anvendes i rekrutteringsprocessen så den rette medarbejder udvælges og chancen for fejlansættelse mindskes.

Certificeringsforløbet

Certificeringen sker virtuel, det betyder, at du ikke gennemfører helt det samme som på en normal certificering. Certificeringen er tilpasset at kunne gennemføres online med de fordele og begrænsninger der ligger i de virtuelle.

Du vil igennem certificeringen både få opgaver individuelt, i grupper samt gennemføre en lange række fortolkninger, tilbagemeldinger på profiler.

På certificeringsdagene er der stort fokus på at alle føler sig velkomne, og er klar til at byde ind med relevante erfaringer og uddybende spørgsmål. Derfor er vores hold også på maximalt 8 personer for at bibeholde nærværet og kontakten, så at alle får chancen for at blive hørt.

Extended DISC Basic personanalyse anvendes både af ledere, interne HR-medarbejdere og eksterne konsulenter, ligesom at vores fleksible rapportmuligheder gør det muligt at trække lige præcis den rapport der passer dine behov.

Step 1: E-learningskursus

E-learningskurset består af 3 moduler + 1 test. Modulerne er inddelt i lektioner med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge af og på så mange gange du har lyst.

Step 2: Personanalyse

Inden certificeringsdagene skal du selv, samt have tre ”kaniner”, til at udfylde en personanalyse. Analyserne vil blive brugt praktisk i en række forskellige sammenhænge – blandt andet rekruttering, tilbagemelding og udvikling.

Step 3: Virtuel certificeringsdagene

Der gennemføres 5 virtuelle online sessions a 2 timer inkl. pauser.

Indhold på modul 1: Præsentation af deltagerne, gennemgang af certificeringen – Indhold, formål, mål, spørgsmål, opgaver, validering. Gennemgang af Jung og DISC adfærd

Indhold på modul 2: Fortolkning af profilerne

Indhold på modul 3: ”kanin fortolkning” og øvelser – fokus på specielle situationer

Indhold på modul 4: Stress indikator – feedback til deltagerne

Indhold på modul 5: Afsluttende prøve med feedback

Anvendelsesmuligheder

 • Medarbejderudvikling
 • Rekruttering
 • Lederudvikling
 • Salgstræning
 • Kundeservicetræning
 • Konflikthåndtering
 • Coaching
 • Organisationsudvikling
 • Træning i kommunikation og forståelse af mennesker
 • Kundeanalyser
 • Jobanalyser

Udtalelse om forløbet

“Jeg gennemførte Extended DISC kurset over 2 dage i april 2020, det var et super setup med den indledende E-learning inden kurset med obligatoriske test, således var man helt klar til at køre på til kurset.

Kurset blev gennemført virtuelt, hvilket fungerede helt perfekt. Vi var en lille gruppe, således var der masser af udviklingsdialog og sparring mellem underviseren og kursisterne, hvilket gjorde at man fik mulighed for igennem især de praktiske øvelser at få praktikken ind under huden, samt fik en god platform til at bruge den tillærte viden bagefter i sit arbejde med DISC.”

Lars Frank-Larsen, Outreach Partner – Syddansk Universitet

Vil du gerne se, hvordan en DISC Personprofil kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:


  Du kan altid afmelde dig igen


  Vidste du …

  … at certificeringen giver den fornødne baggrund for certificering i Extended DISC Team, der fokuserer på teamsammensætning og teamudvikling?

  Udtalelse fra tidligere deltager

  Grundet omstændighederne i Danmark generelt blev mit certificeringskursus i Extended DISC afviklet som et online-forløb.

  Jeg har kun positivt at sige om dette forløb og måden det blev afviklet på!. Forud for undervisningen modtog jeg tydelig vejledning i brugen af HR Solutions platform, samt tydelig struktur for undervisningsdagene.

  Det var således nemt for mig at ”komme på” og selvom det ikke var med en fysisk fremstrakt hånd i døren, ”stod” underviseren (Kurt) klar til at tage imod mig med det samme.

  Rammen for dagene og retningslinjer for formen på den digitale platform blev gennemgået og herefter må jeg sige, at jeg stort set ikke spekulerede over, at jeg sad hjemme på kontoret og de andre rundt omkring i Danmark.

  Undervisningen var fortsat dialogbaseret, slides m.m. blev nemt og tydeligt delt på skærmen ”lige foran mig” og der var gode muligheder for at tale sammen både som kursist og med underviseren.

  Der var indlagt korte pauser hver time og det gjorde det muligt at strække benene, hente kaffe OG ryste den digitale hjerne lidt.

  Kurt gjorde fint brug af platformens tekniske muligheder og jeg oplevede derfor hele vejen igennem en givtig vekselvirkning mellem dialog, oplæg og såmænd også hyggesnak. Kursus forplejningen var jeg selv herre over – og det er måske en af mine største anker imod den digitale løsning Udover dette kan jeg kun anbefale deltagelse i et onlineforløb hos Kurt og de andre i HR Solutions.

  Mikkel Brander – Ungdomsskoleinspektør

  Vil du vide mere?

  Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.