Løsninger der understøtter hele HR-processen

Hos HR Solutions leverer vi validerede løsninger og systemer som understøtter hele HR processen. Vi giver jer løsningerne til udvikling af jeres medarbejdere, teams og organisation, samt et intuitivt system til mere strømlinede HR processer.

HR-system

HRM-Nordic er vores webbaserede HR system bestående af:

  • Rekrutteringsmodul – spar op til 50% tid på dine rekrutteringer
  • Kontraktsmodul – udsend kontrakter til digital underskrift fra HRM-Nordic
  • Onboardingmodul – sikre let opfølgning på introduktionsprogrammerne
  • Masterdata – Opbyg let felter og oversigter – beslut hvem må se og redigere hvad
  • MAS/MUS modul – Opbyg egne skabeloner og forbered og gennemfør online

Let at anvende, kræver ikke certificering – gratis support

Analyser & tests

FinxS er vores validerede test- og analyseplatform som skaber grundlag for gennemførelse af skræddersyede test og analyser.

Løsninger på FinxS, anvendes til coaching, rekruttering og udvikling af såvel personer, teams som organisationer. Nogle af løsninger kræver certificering andre ikke.

Her er fokus især på adfærdsstile, målrettet kommunikation og motivationsfaktorer.

På FinxS findes bla. Extended DISC Person Analyse og Person Profil, 360° graders analyse, Team Analyser, kognitive test, undersøgelser og den nye Sales Assessment – der er specielt udviklet kun til salg.

Situationsbestemt Ledelse

Situationsbestemt Ledelse er til ledere eller medarbejdere som ønsker at udvikle sine ledelsesmæssige og kommunikative kompetencer.

Mange ledere har giver udtryk for, at Situationsbestemt Ledelse uddannelsen er den der har udviklet dem bedst. Du kan gennemføre uddannelsen både online på engelsk eller deltage på en af vores åbne hold. Kontakt os for mere information.

Du kan blive certificeret som træner og kan derefter selv gennemføre uddannelse i egen eller som konsulent i Situationsbestemt Ledelse.

Situationsbestemt Ledelse indeholder også en 360 gr. lederadfærdsanalyse

Løsninger til sport / idræt

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.