Med en konto på FinxS får du adgang til over 80 forskellige rapporter uden merbetaling. Derfor er følgende også kun baseret på en adfærdsanalyse samt en erhvervsrettet test. Det handler altså ikke om en ny rapport eller betaling for hver enkelt. Kort sagt; ingen ekstra tilkøb.

 

Under en rekruttering er der flere faser indblandet; En før-fase, en fase under rekrutteringen og en efter-fase. I det følgende kan du læse om, hvilke rapporter vi anbefaler dig at benytte i de forskellige faser.

 

Før fasen: Her har du en dialog med den ansættende leder om krav til stillingen, hvor vi anbefaler at udarbejde en jobprofil/analyse på jobbet. Derudover kan du med fordel opsætte jobbet i HRM-Nordic rekrutteringsmodul og sende det online på de jobsider, du ønsker.

 

Under fasen: Her starter dialogen med de forskellige kandidater, hvor du også tester dem – evt. både på adfærd og personens kognitive evner. Der bør desuden udarbejdes en kandidatrapport, samt en stor rekrutteringsrapport til rekrutteringspersonen. Resultatet af den kognitive test udarbejdes både til kandidaten samt til rekrutteringspersonen (Bemærk her, at det er to forskellige versioner).

 

Efter fasen: Ved ansættelse anbefaler vi, at der udarbejdes en onboardingprofil samt en ansættende lederrapport. Disse giver lederen viden om personens motivation og hvilke områder der er vigtige i onboardingfasen for at sikre den bedst mulige opstart for den nye medarbejder.

 

Alt dette kan vi tilbyde jer til understøttelse af jeres rekruttering, så ring og få et specifik tilbud på 70 26 32 25.

 

da_DKDanish