Referencer

HR Solutions er en veletableret virksomhed, med over 300 kunder. Vi har stor erfaring med alle størrelser af virksomheder, indenfor de fleste forretningsområder. Vores kunder er både nationale og internationale, såvel som offentlige og private.

Vores fleksible løsninger er udviklet til at understøtte hele HR processen, og dermed sikrer at kunden får tilpassede løsninger, som passer til præcis til den enkelte virksomhed. Vi tror på at virksomheder ikke bør tilgås ens, og de hver især har forskellige behov. Vores løsninger er udviklet i samarbejde med mellemstore og store virksomheder, for at sikre at vi imødekommer disse behov hvad angår funktioner, muligheder og fleksibilitet.

Nedenfor kan du læse et udpluk af udtalelser fra vores kunder og samarbejdspartnere fordelt på vores brede produktportefølje

Jeg har deltaget i to dages DISC Extended kursus hos Kurt. Metoder og redskaber i DISC Extended er dybt integreret i Kurts tilgang til stoffet og i hans undervisningsform. Han mestrer balance mellem på samme tid at være anvisende og lærende samt rolig og tillidsvækkende hvilket giver et optimalt udbytte af kurset. På begge dage fløj tiden afsted. I forbindelse med de delelementer der omhandler egen profil og egne udviklingspotentialer oplevede jeg Kurt være både professionel og gavmild i forhold til at give anvisninger og retningslinjer for mulige og hensigtsmæssige valg og adfærd fremadrettet. Jeg vil bestemt gerne lære noget udbudt af Kurt/HRSoutions igen og giver de varmeste anbefalinger.

Selvstændig konsulent og psykolog, Xsystems og Midtbypsykologerne
Lisbeth Rasmussen

”Ved at anvende Extended DISC i vores uddannelsesforløb, giver det os en unik mulighed for at følge op på udviklingen af vores medarbejdere, særligt i deres lederforløb, hvor Extended DISC er det første step. Men vi anvender det naturligvis løbende igennem hele udviklingsprocessen.”

Claus Jæger Nørbjerg, Kædechef, Sanistål

Extended DISC er et fremragende redskab til udvikling af medarbejdere. Vi havde stor økonomisk gevinst i at blive certificeret i Extended DISC fremfor at benytte eksterne konsulenter. Vi følger udviklingen tæt hos vores medarbejdere, hvor Extended DISC er et uundværligt værktøj. Vi bruger også Extended DISC som rekrutteringsværktøj for at vurdere kandidatens adfærd, og hvordan denne passer ind i teamet og arbejdsopgaverne.”

Annette Overgaard Jensen, HR Chef, Plus Bolig

plus bolig logo

”Fremragende materiale i Extended DISC, som nemt kan relateres til det daglige arbejde. Jeg fik en masse med som jeg med det samme kan bruge til min kommunikation og medarbejderudvikling”

Zlatko Markovic, Teamleder, Syd Energi

plus bolig logo

”Vi har certificeret yderligere 5 undervisere i Extended DISC, så over halvdelen af alle lærere i afdelingen er certificeret. Undervisernes vurdering er, at DISC er et værdifuldt værktøj for både elever og for os som undervisere.
Eleverne bruger resultatet aktivt i både jobsøgning og gruppearbejde. DISC har givet eleverne selvindsigt og højnet selvtillid, ved at få deres styrker beskrevet sort på hvidt.”

Cirsten Justesen, uddannelseschef, Skive Handelsskole

plus bolig logo

”Parametrene i HRM-Nordic Measure gør at vi kontinuerligt kan holde fokus på vores indsatsområder i organisationen. Heri opfølgning på stressniveau, arbejdsbyrden, ledelsestiltag og den generelle motivation.”

Jesper Volk, Direktør , Volk Education

plus bolig logo

”Vi anvender HRM-Nordic Measure at til evaluerer vores kursusaktiviteter. Systemet er suverænt at arbejde med. Det er let at sætte op og de målinger vi kan trække ud er meget brugbare og giver os uvurderlig information om vores aktiviteter. Desuden har vi fået virkelig god support i opstartsfasen med hjælp til opsætning, udtræk og tolkning.”

Henric Andersen, HR konsulent, Solutions To Go

plus bolig logo

Situationsbestemt Ledelse er hjørnestenen i min forretning. Det er værdiskabende, da det er et brugbart og jordnært værktøj, som kan bruges i alle sammenhænge og situationer – deraf ”Situationsbestemt”. Situationsbestemt er en komplet samlet pakke, som er langt over lignende værktøjer på markedet.”

Peter Holmen Møller, indehaver og grundlægger, Konkret HR

konkret hr logo

”Jeg bruger Situationsbestemt Ledelse i mit team hver dag. Værktøjet er en sikker måde at nå sine mål, ved en større forståelse imellem lederne og medarbejderne. Det at vi alle arbejder forskelligt og reagerer forskelligt gør at jeg bruger Situationsbestemt Ledelse til at tilpasse min ledelsesstil til hver situation.”

Annette Overgaard Jensen, HR Chef, Plus Bolig

plus bolig logo

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.