Finxs & Extended DISC 

FinxS er en online HR platform til tests, analyser og undersøgelser. Løsningerne herpå hjælper hver dag personer, teams og organisationer til at udvikle sig igennem indsigt og forståelse af motivation, adfærdsstile, kognitive evner eller ved at give et billede af den faktiske situation i en organisation.

Både Extended DISC og FinxS er udviklet af Jukka Sappinen. FinxS er en videreudvikling af Extended DISC, og bygger på samme gennemtestede og validerede grundlag – for dig som ønsker at kunne skræddersy analyser med f.eks. et specifik layout, eget navn, eget indhold og et specifik formål.

Se de enkelte løsninger nedenfor, og klik dig videre for at læse mere om udbyttet og hvad vi kan gøre for dig.

Personanalyser og -test

Personanalyser

Udvikling og rekruttering

Personanalysen er et værdifuldt analyseværktøj til udvikling af medarbejdere og ledere eller til test af jobkandidater i en rekrutteringsproces. Analysen bygger på Extended DISC-terminologien.

Analysen skaber indsigt og forståelse for motivationen og den foretrukne adfærdsstil hos fokuspersonen.

Læs mere om personanalyser

Teamanalyser

Teamudvilking og -sammensætning

Teamanalysen er det ideelle værktøj til bedre ressourceanvendelse, og minimering af konflikter i teams. Analysen giver indsigt og forståelse for motivationsfaktorer og adfærd hos den enkelte i teamet.

Analysen tilpasses de adfærdskompetencer, som er vigtigt i det pågældende team.

Læs mere om teamanalyser

360° feedback

Evaluering af udviklingsområder

Med en 360° feedback får du et ærligt og konkret værktøj til at belyse udviklingsområder hos en medarbejder eller leder.

Analysen bygger på svar fra interne, såvel som eksterne respondenter, som sammenkobles med fokuspersonens egne
besvarelser.

Læs mere om 360° feedback

Erhvervsrettet test

9 kognitive tests 

FinxS Erhvervsrettet test består af 9 deltests som tester fokuspersonens kognitive evner og evnen til at ræsonnere i forskellige sammenhænge Anvendes til rekrutteringer og i udviklingsforløb for medarbejdere og ledere.

Udvælg selv om fokuspersonen skal udfylde alle 9 test, eller udvælg de relevante ift. sammenhængen

Læs mere om erhvervsrettet test

Surveys

Skræddersyede undersøgelser

Sæt ind overfor vigtige fokusområder og KPI’er ved at foretage netop den undersøgelse, som er vigtig i din organisation. Undersøgelser kan f.eks. være APV, tilfredshedsundersøgelser, trivselsanalyse mfl.

Du får en fyldestgørende rapport over besvarelserne, som kan opdeles ift. gruppe, team, afdeling eller organisation

Læs mere om surveys

Jobprofil

Benchmarking af specifikationer

Jobprofil giver dig mulighed for at opsætte en kravspecifikation, som du kan anvende til sammenligningsgrundlag både i forhold til rekruttering og karriereudvikling

Profilen giver en visuel vurdering af kandidatens styrker og svagheder på en lang række områder i forhold jobbets kravspecifikationer

Læs mere om jobprofil

Extended DISC certificeringer

Vi tilbyder en række certificeringer i FinxS, Extended DISC og Evnetest, så du lærer at arbejde og forstå terminologien bag, for dermed at kunne bruge denne aktivt. Der er certificeringer for dig, som aldrig har arbejdet med test og analyser før, og for dig som ønsker en opgradering til din eksisterende certificering.

Vi tilbyder desuden både et opfriskningsforløb for dig som har været væk fra terminologien i noget tid, samt en konverteringscertificering, hvis du allerede har en anden DISC certificering end vores, og ønsker at skifte til Extended DISC.

Virtuelle certificeringer

Certificeringskurser i København og Aarhus

Extended DISC ® Basic

Certificeringskursus i København eller Aarhus

Læs mere om certificeringen

Extended DISC ® Team

Certificeringskursus i København eller Aarhus

Læs mere om certificeringen

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.    da_DKDanish