En arbejdsplads-vurdering (APV), der gør det nemt for dig

Vi gør det nemt for dig at kortlægge trivslen i din virksomhed med en APV (arbejdspladsvurdering) i tre trin.

Saml desuden din lovpligtige APV med løbende trivselsmålinger hos os.

APV
Survey

Med vores APV i tre trin gør vi processen nem og overskuelig for dig.

Du får en klar indsigt i jeres arbejdsmiljø samt konkrete løsningsforslag – direkte fra dine medarbejdere.

Vi tilbyder et nyt koncept indenfor APV. Det er baseret på et digitalt, dynamisk spørgeskema, der undervejs i besvarelsen tilpasser sig medarbejderens specifikke valg. Således besvarer medarbejderen i videst muligt omfang kun spørgsmål, der er relevante. Dette sikrer en nem og effektiv besvarelse for medarbejderen, men det sikrer også, at I som virksomhed kun modtager relevante besvarelser.

 

Dynamisk og grundig APV

En arbejdspladsvurdering er lovpligtig og skal gennemføres som minimum hvert tredje år, eller når der sker store forandringer i virksomheden. Det er dog ikke kun lovmæssige sanktioner, der er konsekvensen, ved ikke at få lavet en APV: Et usundt arbejdsmiljø kan mærkes på bundlinjen.

Gennem vores 3-trins APV sikres den mest grundige og effektive kortlægning over arbejdsmiljøet. Udviklet som et dynamisk spørgeskema, tilpasser 3-trins APV områder sig hver enkelt medarbejders fysiske aktiviteter, arbejdslokation og sociale og mentale omstændigheder, og går kun går i dybden med relevante områder.

Derudover åbner spørgeskemaet op for, at medarbejderne kan beskrive deres konkrete løsningsforslag. I får derfor løsninger fra de mennesker, der er tættest på de eventuelle problemer, og som derved har størst indsigt i problemerne.

APV

I Grundpakken får I det dynamiske 3-trins APV spørgeskema, en digital afrapportering af spørgeskemaet, samt en skriftlig guide inklusiv tips til de resterende 4 faser i APV-processen.

 

 

Emnepakken er en tilkøbspakke til grundpakken. Her kan man udvide spørgeskemaet med spørgsmål indenfor et bestemt emne, eksempelvis kultur på arbejdspladsen, trivsel efter coronakrisen, psykologisk tryghed eller remote first.

 

Workshoppakken består af grundpakken plus to workshops; én før spørgeskemaet sendes ud til medarbejderne, og én når den digitale afrapportering ligger klar.

I den første workshop hjælper vi jer godt i gang med APV-processen, forventningsafstemning og særlige fokusområder i processen. I den anden workshop faciliterer vi arbejdet med handlingsplanen i samarbejde med jer, så I får lavet en grundig og overskuelig handlingsplan over eventuelle problemer med arbejdsmiljøet.

Workshoppakken afdækker fase 1 til 4 i den lovpligtige APV-proces.

Send os dine oplysninger, og du modtager en gratis demorapport

  Vi tilbyder 3-trins APV i tre forskellige pakker: Grundpakken, Emnepakken og Workshoppakken.

  APV
  APV

  Hvad så når du er færdig? 

  Når du har lavet din APV, er det vigtigt, at følge op på de ting, der skal forbedres. Dette kan du gøre med løbende trivselsmålinger. 

  Med trivselsmålinger er du altså sikker på, at kunne tage mulige problemer eller udfordringer inden de bliver til et større problem.

  Kontakt Lone, hvis du vil vide mere


   Lone
   da_DKDanish