Utdannelsen i Situasjonsbestemt Ledelse®

Situasjonsbestemt Ledelse er blant de mest anerkjente ledelsesverktøyene i verden. Hver dag hjelper verktøyet ledere til å målrette lederstilen til mottakerens kompetansenivå og den gitte situasjonen.

Situasjonsbestemt Ledelse ble grunnlagt av Dr. Paul Hersey og praktiseres daglig av vellykkede coacher og konsulenter, blant annet Marshall Goldsmith.

Ønsker du utdannelse i et av verdens mest anerkjente ledelsesverktøy? Med Situasjonsbestemt Ledelse får du en utdannelse som setter fokus på å tilpasse lederstilen i forhold til mottakerens kompetansenivå og den gitte situasjonen.

Grunnleggeren av Situasjonsbestemt Ledelse, Dr. Paul Hersey, beskrev alltid ledelse som “ethvert forsøk på å påvirke andre”. Så hver gang man ønsker å påvirke et annet menneske, er det viktig at budskapet er tilpasset oppgaven og mottakeren.

Utdanningsmuligheter

Som noe helt nytt tilbyr vi flere måter å bli opplært i Situasjonsledelse. Det er opp til deg hvilket kurs du vil gå gjennom.

Utbytte av utdanningen

Uansett hvilken variant du velger, vil du utvikle egen ledelseskompetanse, få fastsatt egne kompetansenivåer i forhold til modellen, og oppnå en større forståelse for egne styrker og utviklingsområder i forhold til påvirkningsstilene.

Videre kartlegges medarbeiderens konkrete utviklingsområder, du får bedre match mellom medarbeiderens kompetansenivå og lederens daglige ledelse samt som et effektivt verktøy i forbindelse med opplæring og utvikling av medarbeiderne.

Dette kan frigi flere ressurser for å jobbe med langsiktige målsetninger for virksomheten og dermed skape en høyere effektivitet.

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne hvis du vil du vite mer om løsningene, eller trenger hjelp! Vi står klare til å hjelpe deg og gi råd om hvilke løsninger som passer best til din organisasjon. Du hører fra oss innen 24 timer på hverdager.







    da_DKDanish