Skræddersyet teamudvikling og teamanalyser

Teamudvikling

Vi laver skræddersyet teamudvikling og teamanalyser til dig og dit team.

Et team består af forskellige individer, der hver dag går på arbejde – lige som et sportshold – et fodboldhold. Alle kan løbe rundt og spille bold for sig selv. Men giver det store og flotte resultater? – sjældent.

Teamudvikling er afgørende for enhver virksomheds succes. Når et team fungerer godt sammen, opnår det en øget synergetisk effekt, hvor helheden er større end summen af delene. Hos HR Solutions arbejder vi tæt sammen med dig og dit team for at identificere styrker, svagheder og områder med forbedringspotentiale.

Med Extended DISC® Teamanalyse får du et bedre overblik over, hvorledes du sammensætter eller udvikler de stærkeste og mest effektive teams, hvilke adfærdsmæssige styrker og svagheder de har, samt et overblik over hvor meget energi, der anvendes i teamet. Dette er med til at klarlægge, hvilke områder teamet er mere motiveret for end andre.

Hvorfor arbejde med teamudvikling?

Teamudvikling

5 gode ting ved at arbejde med teamanalyser

N

Teamanalysen belyser områder, der kan være svære at tale om

N

Teamanalyser giver forståelse for hver enkelt persons styrker

N

Teamanalysen giver indsigt i dit teams styrker og udviklingsområder

N

Teamanalysen giver lederen vejledning i, hvordan teamet kan ledes og udvikles

N

Teamanalysen danner udgangspunkt for udarbejdelse af en udviklingsplan for teamet

Et forståeligt og let anvendeligt teamværktøj

Hos HR Solutions prioriterer vi teamudvikling ved at fokusere både på individernes profiler og på teamets samlede styrker og udviklingsområder. Vi tilbyder skræddersyede teamudviklingsforløb, der tager udgangspunkt i en omfattende vurdering af teamets tilstand – fra diagnosefasen til teamudviklingsfasen og implementeringsfasen.

Vi anvender anerkendte teorier inden for teamudvikling som f.eks. Tuckmann og Jensens teori eller Lencionis teori for at skabe et stærkt fundament for din teams vækst. Vores Teamprofiler og undervisningsmateriale er omhyggeligt udviklet for at understøtte dit teamudviklingsforløb og sikre en vellykket implementering.

Med vores Teamprofiler og professionelle undervisningsmateriale er du garanteret at nå dine mål inden for teamudvikling. Vi tilbyder en omfattende pakke, der giver dig alt, hvad du har brug for til dit eget teamudviklingsforløb.

Hvis du ønsker at styrke dit team gennem effektiv teamudvikling og skabe positive forandringer, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Vores eksperter inden for teamudvikling er klar til at hjælpe dig med at tage dit team til næste niveau.

Teamanalysen er et analyseværktøj på FinxS platformen. Analysen bygger på Extended DISC® Behavioural Profiling, som er baseret på adfærdsmæssige teorier, der har været brugt i over 80 år. Det er baseret på fundamentet af Dr. Carl Gustav Jung.

Bogstaverne DISC repræsenterer de fire overordnede adfærdsstile: Dominans, Influence, Stability og Control

Teamudvikling

Få større succes med dit team

Vores teamanalyser giver dybdegående indsigt i jeres teams dynamik og præstationsniveau. Vi afdækker jeres individuelle styrker, kommunikationsmønstre, roller og konfliktløsningsfærdigheder. Disse indsigter bruger vi til at udvikle skræddersyede løsninger, der styrker jeres teams samarbejde og effektivitet. Uanset om dit team er nyt og har brug for at blive opbygget eller allerede etableret og ønsker at optimere dets potentiale, kan vi hjælpe.

En teamanalyse er det ideelle værktøj til bedre ressourceanvendelse og minimering af konflikter i teams. Analysen giver indsigt i og forståelse for motivationsfaktorer og adfærd hos den enkelte i teamet. Teamanalysen tilpasses de adfærdskompetencer, som er vigtige i det pågældende team.

teamudvikling
teamudvikling

Vil du gerne se, hvordan en Extended DISC® Teamanalyse kan se ud? Udfyld formularen herunder, så sender vi en demorapport til dig:


  Du kan altid afmelde dig igen


  Indhold i teamanalyserapporten

  • Haglgeværkort, som helt anonymt viser teammedlemmernes naturlige adfærdsmæssige placering i Extended DISC® Diamanten
  • Navnekort viser teammedlemmernes naturlige adfærdsmæssige placering i Extended DISC® Diamanten med navns nævnelse
  • Pilekort der illustrerer både teammedlemmernes naturlige og tilpassede adfærd i Extended DISC® Diamanten på en overskuelig måde
  • Procenttal, der viser procentfordelingerne fra de enkelte teammedlemmers Extended DISC® Personanalyse samt det samlede teams procentfordeling. Herudover viser siden, hvordan teamet typisk vil reagere under pres

  Kontakt os


   HR Solutions

    Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.

   da_DKDanish