Hvad er Salgskompetence Assessment og Sales 18?

Ønsker du at forfine dine salgsevner og tage din karriere inden for salg til næste niveau? Vores Salgskompetence Assessment er det perfekte værktøj til at identificere dine styrker og områder, der kræver forbedring, når det kommer til salg. I dette indlæg vil vi udforske nøgleelementerne i vores Salgskompetence Assessment og se på, hvordan det kan hjælpe dig med at nå dine salgsmål.

Erfaring og viden: Har du erfaring i salg, kigger vi på, hvad du gør, og hvordan du kan forfine dine færdigheder yderligere. Hvis du er ny inden for salgsverdenen, fokuserer vi i højere grad på din motivation og dit mindset.

Villighed og motivation: Med Sales 18 måler vi din villighed og motivation på 18 forskellige områder. Dette inkluderer, hvor motiveret du er for at tage initiativet og tage kontakt til potentielle kunder, fx ved at ringe op. Din indre motivation er afgørende for at opnå succes inden for salg.

Salgskompetence dækker mange områder

Salgskompetence dækker en bred vifte af områder, herunder opsøgende kontakt, første salg og mersalg. For at blive en dygtig sælger er det nødvendigt at udvikle både evnen og villigheden til at mestre disse områder.

Evnen: Dette aspekt omfatter din viden, erfaring og færdigheder. At have en solid baggrund inden for salg er en klar fordel, da det giver dig de nødvendige værktøjer og teknikker til at lykkes. Viden får du fx ved at læse en fagbog og erfaring får du ved at arbejde med det. Og med viden og erfaring får du udviklet en færdighed.

Mindset: Bag de 18 evalueringsområder ligger 12 områder relateret til dit mindset. Din indstilling og mentale tilgang spiller en afgørende rolle i dit salgsarbejde. Derfor vil vi kraftigt anbefale disse værktøjer til alle, der arbejder med salgsledelse.

Udtrykte og latente behov

Under Salgskompetence Assessment tager vi hensyn til både udtrykte og latente behov hos dine kunder. At forstå, hvad dine kunder ønsker, og også det, de måske ikke udtrykker klart, er afgørende for at tilpasse din salgsstrategi og levere værdi.

Vi ser også på dine evner til at håndtere både kortsigtede og langsigtet mål. Salg handler ikke kun om øjeblikkelig succes, men også om at opbygge varige relationer med kunderne og skabe langsigtet værdi.

Her på falderebet…

Salgskompetence Assessment er din nøgle til at forstå og forbedre dine salgsevner. Uanset om du er en erfaren sælger eller er relativt ny i branchen, kan dette værktøj hjælpe dig med at identificere dine styrker og svagheder, så du kan arbejde på at opnå dit fulde potentiale som en dygtig sælger.

 

da_DKDanish