Certificeringer

Hos HR Solutions tilbyder vi certificeringer i Test og analyser, der understøtter organisationers behov i forbindelse med rekruttering, medarbejder- og lederudvikling samt teamudvikling. Se vores udvalg af certificeringskurser og uddannelser herunder.

Extended DISC er en grundmodel, der identificerer de grundlæggende adfærdstyper for at understøtte samarbejdet med andre mennesker. Dette giver forståelse og indsigt i medarbejderens eller kandidatens adfærd og motivation samt forbedringsmuligheder. Extended DISC er derfor velegnet til både rekruttering, medarbejder- og organisationsudvikling samt træning i kommunikation og forståelse af mennesker.

Certificeringer i Extended DISC

Extended DISC® Basic Certificering

Til dig som ønsker et kvalitetsanalyse værktøj der på 2 dage, giver en øget forståelse for andre mennesker og bedre ressourceanvendelse i organisationen.

En certificering i Extended DISC giver dig større indblik i andre menneskers adfærd, motivation samt træning i fortolkning af profilerne. Dette kan anvendes i en lang række situationer som f.eks. rekruttering, medarbejder- og organisationsudvikling, salgstræning og konflikthåndtering.

Extended DISC® Advanced Training Certificering

Udvidet kursus til dig som har en certificering i Extended DISC Basic, og som ønsker dybere indsigt og større forståelse heraf, herunder både højre og lave faktorer. Der er fokus på fortolkningsopgaver samt de nyeste muligheder i FinxS.

Du får et udvidet forløb, som ruster dig endnu bedre til at bruge Extended DISC terminologien aktivt i hverdagen til både tilbagemeldinger og udviklingsforløb.

Extended DISC® Team

Extended DISC Team certificering giver dig et bedre indblik over hvorledes du sammensætter eller udvikler de stærkeste og mest effektive teams.

Konverteringscertificering

Er du certificeret i en anden type DISC end Extended DISC?
På blot én dag kan du konvertere, og få en certificering i Extended DISC, som giver adgang til at bruge Extended DISC personprofilerne.

Certificeringer i faglige analyser og tests

Salgs Kompetence Assessment

Stærk redskab til at vurdere en sælgers eller et salgsteams Kompetenceniveau og mindset. Kort sagt; hvad gør sælgeren i salget? Hvad er personens naturlige mindset til salget?

Salgsudviklingsprofilen: Hvor er der potentiale for udvikling – hvor skal personen udvikles trænes?

Salgsansættelsesprofilen: Hvor er sælgerens styrker i forhold til salgets faser?

Erhvervsrettet test

Erhvervsrettet test er et kognitivt testværktøj til vurdering af en persons evne til at tænke og lave ræsonnement af sammenfatninger. Dette benyttes hos kandidaten i en rekrutteringsproces eller medarbejderen i en udviklingsproces. Der fokuseret både på kandidatens hastighed samt korrekthed i besvarelserne.

Situationsbestemt ledelse

Uddannelse

 Bliv uddannet i Situationsbestemt Ledelse og optimer din organisation gennem mere målrettet ledelse. Anvend det ved om leder- og medarbejderudvikling som kommunikations- og dialogværktøj eller for at højne effektiviteten og danne fælles sprog blandt lederne.

Træneruddannelse

Situations Bestemt Ledelse er verdens mest anerkendte lederuddannelse. Vi har en Master, hvilket betyder at vi kan uddanne personer til selv at må blive trænere i Situationsbestemt Ledelse.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores løsninger, eller har du brug for hjælp, så kontakt os! Vi sidder klar til at hjælpe dig og rådgive dig om, hvilke løsninger, der passer bedst til din organisation. Du hører fra os inden for 24 timer på hverdage.